Richard & Jolanda van der Hulst | Hondelweg 1 |
9463 TG Eext | Tel: 0592 - 263470 |
Mob: +31 (6) 21 87 08 77

Heeft u vragen ? Bel of Whatsapp ons! +31 (6) 21 87 08 77

Gastenboek


Plaats nieuw bericht

Naam:
Email:
Bericht:
Plaats bericht

Geschreven door: Marga,

Ideaal verblijf voor groep, die toch wat privacy willen. Fijne keuken. Genoeg mogelijkheden om voor een grote groep wat lekkers op tafel te zetten. Gezamenlijke ruimte is ruim en gezellig.

Geschreven door: Elise Hak,

Wat een heerlijke accomodatie zeg! Je kan alles samen doen maar ook gelegenheid om even je eigen momentje te pakken. En buiten is het heerlijk vertoeven.. oh en die keuken.. TOP!

Geschreven door: Marijke verleg,

Zo de was ligt weer schoon in de kast, de vakantie spullen zijn weer opgeborgen, we gaan weer aftellen tot we weer mogen. Dan met de familie. En dan over 2 jaar komen we vast en zeker weer met de vrienden club die het net als wij een fantastische accommodatie vonden en net als wij zelf het gevoel hadden van thuis komen. Dank je Richard en Jolanda. P.S. zag alweer een foto voorbijkomen van onze"troep"

Geschreven door: Jolanda Postma ,

We hebben een geweldig familieweekend gehad met 23 personen. Alle kamer een eigen badkamer en mooie ruime woonkamer en keuken. De kinderen hebben zich ondanks het niet echt mooie weer prima vermaakt. Zeker voor herhaling vatbaar!

Geschreven door: Gertjan,

Dit jaar ons 26e oktoberweekend in Nederland gehouden. Mooie groepsruimte met alles wat je nodig hebt en goede slaapplaatsen. Ook veel bos in de omgeving. Dus leuk wandelen. Voor iedereen aan te raden.

Geschreven door: Ilse,

Geweldig huis om een familieweekend te houden. Grote woonkamer + keuken, alle kamers een eigen badkamer met douche en wc. Maar 15 minuutjes lopen en je hebt een mooie wandelroute naar Hunebedden. Ook is het maar 15 minuutjes met de auto naar Assen. Een erg ruime, gezellige plek met een hele vriendelijke eigenaar Richard. Wij komen graag nog eens terug.

Geschreven door: Fam. Daalhof,

Wij hebben ons 50 jarig huwelijksfeest hier gevierd met 22 familieleden. Een groot pluspunt zijn toch de 5 aparte accomodaties zodat wanneer gewenst ieder zich nog even op eigen stekkie kan terugtrekken. De verzorging was prima waaronder een uitstekende bbq waarover iedereen enthousiast was. Kortom het was een prima weekend.

Geschreven door: Fam. Wijnstekers,

Geschreven door :Karin 31-08-2019 12.45 Wij hebben een geslaagd weekend gehad. Het ontbijt was zeer geslaagd. En goed verzorgd. Er moest een bed naar beneden dat was geen probleem. Er stond een ontzettend lekkere tulband klaar. Alles was net en verzorgd. Vast voor herhaling vatbaar.

Geschreven door: Wilma,

Een zéér geslaagd weekend hebben we gehad in 't Veld. Het was een verrassing waar we zouden komen, maar we hebben geen moment spijt gehad !! De kleinkinderen willen graag weer terug komen, want er was ook zoveel te doen. Het was groot genoeg voor ons 21-en ! Nogmaals bedankt :-)

Geschreven door: Fam Schipper,

Wij hebben met onze familie een heerlijk familieweekend gehad op deze rustige en mooie plek en omgeving. Ieder zijn/haar eigen huisje waar je, je even terug kan trekken wanneer je wilt en gezamenlijk eten/zitten in de ruime gezamenlijke eet en woonkamer. Zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar! Wij hebben gebruik gemaakt van de BBQ en het getroffen met het weer waardoor wij heerlijk buiten konden vertoeven en de kinderen zich uitstekend vermaakt hebben met alle speeltoestellen. (Spellen op het veld, pingpongen, buikglijden met water spelen enz..) kampvuuravond gehouden wat ook heel geslaagd was. Bedankt voor dit leuke weekend!

Geschreven door: fam Schrale,

Mooi familieweekend genoten in weekend van 21 juni. Mooi logeeradres voor grote groep van 32 personen. Eext is rustig en mooi dorp om detective en douane spel te doen en/of wandeling te maken,

Geschreven door: Anneke Postma,

Geweldige lokatie met heerlijke bedden en top sanitair. Wij waren er afgelopen weekend met 31 vrouwen van Gedeelde Smart. Niets anders dan complimenten. Ook de eigenaar Richard erg toegankelijk en relax ingesteld. Hij heeft op zondagochtend het Kubbenspel uitgelegd, wat de vrouwen een leuke afsluiting vonden van ons fantastische weekend. 👍♥️❤️

Geschreven door: Anno den Bakker,

Wij waren met het pinksterweekend met de hel familie in Eext bij mooi plekkie. Wij hebben een geweldig weekend gehad. Niets dan lof over de accommodatie en over de zorg van onze gast heer Richard. Heel behulpzaam en altijd aanspreekbaar. Kortom een aanrader voor iedereen.

Geschreven door: Betty Baron Douma,

Een fam.weekend van 10 mei -13 mei iedereen was heel enthousiast over de verblijfplaats Heerlijk weer kampvuur skelters pingpongen volleybal ERg genoten alles ook heel netjes en schoon

Geschreven door: Wietze Potze,

Wij hebben 1 t/m 3 mei ons jaarlijks kindervakantiekamp georganiseerd in de Hondelhoeve. Prachtige accommodatie! Goede bedden op de kamers en een mooie keuken. We k9men zeker nog een keer terug. Ook de kinderen vonden het top!

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>