Richard & Jolanda van der Hulst | Stationsstraat 25 |
9463 TH Eext | Tel: 0592 - 263470 |
Mob: +31 (6) 21 87 08 77

Heeft u vragen ? Bel of Whatsapp ons! +31 (6) 21 87 08 77

Gastenboek


Plaats nieuw bericht

Naam:
Email:
Bericht:
Plaats bericht

Geschreven door: Fam. Keizer,

Wij hebben in maart 2012 genoten van ons verblijf in de Hondelhoeve. De ontvangst was warm en hartelijk. De accomodatie voldeed volledig aan onze wensen. We hopen nog eens weer te komen.

Geschreven door: K.Lindenhols,

het was een gezellig weekend van 24 02 -27 02 in 't Veld we waren met 17 personen en iedereen heeft genoten ook van de ontvangst met koffie en een lekkere kruidkoek de mooie keuken en grote leefruimte was ook erg prettig voor herhalingvatbaar

Geschreven door: Judith Zijlstra,

Wij zijn met de familie heerlijk een midweek wezen lgeren in 't Veld. Ideaal dat elk gezin z'n eigen huisje heeft. We hadden alleen erg slecht weer en dus niet veel buiten kunnen genieten. Wat we wel een minpuntje vonden is dat de traphekjes niet erg stevig zijn en dat er in de grote leefkamer geen afscheiding (zoals deur of traphekje) was naar de trap naar boven. Was wel handig geweest met 3 ondernemende peuters. Voor de rest geweldig, we hopen zeker nog een keer terug te komen in een ander jaargetijde.

Geschreven door: janka maaren,

wij hebben een geweldig weekend in Drente gehad,mede door de gezellige ,keurige accomodatie.De verwelkoming met kruidkoek en koffie was top.De inrichting met modern en oud super.De keuken +inventaris goed in orde.Spelletjes voorradig en voor de kleintjes, de dieren buiten prachtig. Hartelijk dank namens de hele familie.

Geschreven door: Anneloes Pijper,

Wij verbleven met een groep van 18 volwassenen en 3 kinderen in 't Veld van de Hondelhoeve. Wat een heerlijke plek om Oud en Nieuw te vieren. 5 appartementen, waarvan 4 met een eigen woonkamer en badkamer. Super! De woonkamer was groot genoeg voor spelletjes, uitgebreid koken, lekker zitten met een boekje. Wij komen graag nog een keer terug en willen 'T Veld zeker nog eens uitproberen in de zomer!

Geschreven door: Brenda Matthijs,

We hebben met 14 volwassenen en 14 kinderen Oud en Nieuw gevierd in de Hondelhoeve, lokatie 't Erf. Het is ons zeer goed bevallen! Het was slecht weer (koud en regen) maar door de grote, ruimte vide met talloze spellen, hebben de kinderen zich goed vermaakt. En wij hebben 2 avonden uitgebreid gekookt, wat erg goed kan in de grote- van alle gemakken voorzien- keuken. Wat ook erg prettig is, is dat elk gezin een eigen slaapkamer heeft met een badkamer. Niet wachten 's ochtends op elkaar en ook een beetje privacy op die manier. We komen graag een keer terug! Hartelijke groet, Brenda Matthijs

Geschreven door: ronald schildknegt,

Wij komen al jaren bij de hondelhoeve. Dit omdat het voor ons gemakkelijk is als we met onze vereniging aan een toernooi in de buurt mee doen. We kiezen voor de hondelhoeve, omdat alles goed geregeld is. Zoals de gastvrijheid. En de mogelijkheid om op elk tijdstip te kunnen ontbijten. Dus komen we er al jaren, en zullen we er ook nog jaren blijven komen.

Geschreven door: TTV Alexandria'66,

Wij hebben met de vereniging weer een heerlijk weekend beleefd bij de Hondelhoeve. De accommodatie is ideaal voor ons als vereniging en we komen dan ook zeker volgend jaar weer terug.

Geschreven door: Fam Sessink,

Wij komen net terug van een heerlijk weekend genieten met het gehele gezin. We hebben het perfecte weer gehad. weinig gezien van de omgeving maar wel volop genoten van alle skelters en fietsjes. De intocht van sinterklaas bekeken en een wandeling naar Gieten gemaakt. Met 10 volwassenen en 7 kids is het echt super geweest. Netjes en vezorgd en goed aangekleed. Gr Cynthia, Tom, Lieke en Estelle

Geschreven door: st. perspektief,

Dank u wel voor een onvergetelijk weekend met onze bezoekers!

Geschreven door: Familie Boekhout,

Wij zijn weer thuis van een heerlijk weekendje Eext. Locatie is perfect voor een familie weekend. Opa en Oma waren 50 jaar getrouwd en zijn met de kinderen en 9 kleinkinderen in het mooiste weekend van oktober geweest. Voor alle kleinkinderen was er wel iets te doen, leeftijden van 24 tot 2 jaar. Prachtig die skelters en fietsjes!!!!! We hebben een heerlijke boswandeling gemaakt, Boomkroonpad. En heerlijk met zijn allen zitten gourmetten. We hebben meer buiten gezeten dan binnen. En het slaapvertrek was ook prima!!! Heerlijk met elke slaapkamer een eigen douche. Groeten Rob-Greet-Ingrid-Frens-Arold-Taroeska-Elmar-Tamarah-Yoram-Rebecca-Job-Bo-Seb-Pibbe-Jickey en Kiki

Geschreven door: Fulco,

Heerlijk weekend gehad met de familie in 't Erf. De basis: ruime slaapkamers met goede bedden. Uitstekende professionele keuken, veel ruimte, ingsteld op kinderen - en dan zo'n omgeving. Als wij weer een familieweekend organiseren weten we waar we moeten zijn. Hondelhoeve, bedankt!

Geschreven door: Nicolette,

Van vrijdagmiddag 23 t/m maandagochtend 26 sept hebben we met een groep van 32 personen gebruik gemaakt van de accomodatie t Erf. Bij aankomst waren de bedden opgemaakt en stond er een heerlijke kruidcake klaar. Alles was goed voor elkaar. Deze accomodatie is voor mij een 9 waard.We komen zeker nog een keer terug.

Geschreven door: Ina Zondag,

Prima accomodatie.Alle benodigdheden aanwezig en goed op elkaar afgestemd. Ruimte genoeg.

Geschreven door: Fam. Veld,

Neven- en Nichtenweekend dit jaar in de Hondelhoeve van 23 t/m 25 september 2011. Mooie accommodatie, goede bedden, schoon sanitair. Servies ruim voorradig voor onze groep van 15 personen. in de huiskamer een lange tafel waar we met z'n allen gezellig om heen kunnen zitten. Voor ons is deze accommodatie een 8,5 waard. Door Hondelhoeve geregelde maaltijden via de plaatselijke slager zijn perfect. Fam. Veld

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>