Richard & Jolanda van der Hulst | Hondelweg 1 |
9463 TG Eext | Tel: 0592 - 263470 |
Mob: +31 (6) 21 87 08 77

Heeft u vragen ? Bel of Whatsapp ons! +31 (6) 21 87 08 77

Gastenboek


Plaats nieuw bericht

Naam:
Email:
Bericht:
Plaats bericht

Geschreven door: hilke van houten,

Familie weekend gehad in de hondelhoeve We waren met 40 personen waarvan 17 kinderen van 4 tot 17 jaar Een geweldige lokatie. Veel ruimte voor aktiviteiten buiten. En een prachtige (vernieuwde) ruimte binnen ,met alles er op en er aan. Goede keuken en slaapkamers met wc en douche prima voorelkaar. De beheerders zijn 100% bereid voor alles om het je naar de zin te maken ,en als het goed is ,zijn ze onzichtbaar Aanwezig, buiten gewoon goed .een dikke10 hilke van houten

Geschreven door: F.J. Endlich,

Na de pinksteren een aantal dagen met de VUT-groep doorgebracht op de Hondelhoeve.Een prima locatie met veel ruimte binnen en buiten.Prima eigen kamer met douche en toilet en prima bedden.De verblijfs ruimte voor de groep was ook uitstekend. Omgeving is ook zeer aan te raden je kunt alle kanten op.Er is heel veel te zien en de natuur is prachtig.Zeer geschikt om te fietsen.Eigenaar is zeer vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader.

Geschreven door: chris van rooijen-wi,

In het weekend van 4 t/nm 6 mei 2012 hebben we met de familie, bestaande uit 32 personen, weer genoten van een heerlijk familieweekend. Vooral lekker is dat bij aankomst er een heerlijke notentaart op je staat te wachten en dat alle bedden zijn opgemaakt, ook de eigen badkamer met toilet wordt door een ieder zeer gewaardeerd. Ook de omgeving is ideaal voor wandelingen of andere aktiviteiten. Hopelijk is volgende keer (ik weet het wel zeker) de nieuwe ruimte klaar. We gaan binnenkort weer afspreken voor het volgende weekend. Met vriendelijke groet Chris van Rooijen

Geschreven door: JM Kraak,

Ontvangst was zeer vriendelijk en behulpzaam. Zonder problemen te maken werden er bedden beneden gezet. Het huis was lekker schoon. Speelruimte voor de kinderen heerlijk. Helaas wel brandnetels op de berg achter op het grasveld. Lastig met kleine kinderen. Zouden het complex willen opvouwen en meenemen naar een plek dichter in de buurt.

Geschreven door: ajm,

Het was een heerlijke week zo met de familie in EEXT. Jammer dat het voor ons zo ver weg is.

Geschreven door: van der Velden,

Ons familieweekend in de Hondelhoeve was een groot succes. Door de 5 appartementen was er voldoende privacy voor allemaal en in de woonkamer, keuken/eetkamer was het ruim genoeg om met elkaar samen te zijn en activiteiten te organiseren. Door de aanwezige sjoelbak kon de traditionele sjoelwedstrijd plaatsvinden. De gehuurde bbq heeft goed dienst gedaan. De Hondelhoeve ligt heerlijk rustig en in de omgeving zijn allerlei leuke activiteiten te ondernemen. Wij hebben een aantal 'letterboxen' gezocht in de Drentse Aa, een huifkartocht gemaakt (thoefijzer.info) en het gevangenismuseum in Veenhuizen bezocht. Al met al een geslaagd weekend in een goede accomodatie. Als de gelegenheid zich voordoet komen we zeker nog een keer terug.

Geschreven door: marleen van den berg,

dit een vet leuke kampeerboerderij!!

Geschreven door: Jonneke Middag,

Wij zijn met ons gezin 15 personen een midweek naar t Veld geweest. Wij hebben ons 30 jarig huwelijksjubileum hier gevierd. Wat hebben de kinderen van 1-2-3-7 jaar zich hier vermaakt. Fijn dat er zoveel buiten speelgoed was. De groten konden zich ook goed vermaken. Tafeltennissen en volleyballen. De keuken was royaal voorzien van gebruiksvoorwerpen. Fijne zithoek voor 's avonds. Wij vonden het plezierig dat de tv in een andere hoek stond. Wij zullen deze accommodatie zeker bij onze vrienden aanbevelen. 1077

Geschreven door: Fam Van Diepen,

Net terug van de Boerderij de Hondelhoeve. We waren met een hele grote groep van ongeveer 28 mensen/atleten. Heerlijk gegeten en gesport! Fantastische omgeving. Accommodatie is gewoon perfect alles wat je nodig hebt is er! Je kunt geweldig koken. Voor de kids is het ook een paradijs. Als je kinderen van buiten spelen houden is dit de plek!!

Geschreven door: Sjoukje de Beer,

Net 2 dagen terug van een heerlijk weekend in de Hondelhoeve. We zaten met 32 man/vrouw/kind in 't Erf. wat een gezellig sfeertje hing hier. Het huis was van alle gemakken voorzien. De aparte slaapvertrekken werden als prettig ervaren, zeker als de kleintjes wat eerder gingen slapen (geen herrie). De slaapkamers waren prima, goede opgemaakte bedden. De service was prima en de eigenaar zeer behulpzaam. Zeker een plek om eens naar toe te gaan. Richard bedankt.

Geschreven door: Fam. Keizer,

Wij hebben in maart 2012 genoten van ons verblijf in de Hondelhoeve. De ontvangst was warm en hartelijk. De accomodatie voldeed volledig aan onze wensen. We hopen nog eens weer te komen.

Geschreven door: K.Lindenhols,

het was een gezellig weekend van 24 02 -27 02 in 't Veld we waren met 17 personen en iedereen heeft genoten ook van de ontvangst met koffie en een lekkere kruidkoek de mooie keuken en grote leefruimte was ook erg prettig voor herhalingvatbaar

Geschreven door: Judith Zijlstra,

Wij zijn met de familie heerlijk een midweek wezen lgeren in 't Veld. Ideaal dat elk gezin z'n eigen huisje heeft. We hadden alleen erg slecht weer en dus niet veel buiten kunnen genieten. Wat we wel een minpuntje vonden is dat de traphekjes niet erg stevig zijn en dat er in de grote leefkamer geen afscheiding (zoals deur of traphekje) was naar de trap naar boven. Was wel handig geweest met 3 ondernemende peuters. Voor de rest geweldig, we hopen zeker nog een keer terug te komen in een ander jaargetijde.

Geschreven door: janka maaren,

wij hebben een geweldig weekend in Drente gehad,mede door de gezellige ,keurige accomodatie.De verwelkoming met kruidkoek en koffie was top.De inrichting met modern en oud super.De keuken +inventaris goed in orde.Spelletjes voorradig en voor de kleintjes, de dieren buiten prachtig. Hartelijk dank namens de hele familie.

Geschreven door: Anneloes Pijper,

Wij verbleven met een groep van 18 volwassenen en 3 kinderen in 't Veld van de Hondelhoeve. Wat een heerlijke plek om Oud en Nieuw te vieren. 5 appartementen, waarvan 4 met een eigen woonkamer en badkamer. Super! De woonkamer was groot genoeg voor spelletjes, uitgebreid koken, lekker zitten met een boekje. Wij komen graag nog een keer terug en willen 'T Veld zeker nog eens uitproberen in de zomer!

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>