Richard & Jolanda van der Hulst | Hondelweg 1 |
9463 TG Eext | Tel: 0592 - 263470 |
Mob: +31 (6) 21 87 08 77

Heeft u vragen ? Bel of Whatsapp ons! +31 (6) 21 87 08 77

Gastenboek


Plaats nieuw bericht

Naam:
Email:
Bericht:
Plaats bericht

Geschreven door: van der Velden,

Ons familieweekend in de Hondelhoeve was een groot succes. Door de 5 appartementen was er voldoende privacy voor allemaal en in de woonkamer, keuken/eetkamer was het ruim genoeg om met elkaar samen te zijn en activiteiten te organiseren. Door de aanwezige sjoelbak kon de traditionele sjoelwedstrijd plaatsvinden. De gehuurde bbq heeft goed dienst gedaan. De Hondelhoeve ligt heerlijk rustig en in de omgeving zijn allerlei leuke activiteiten te ondernemen. Wij hebben een aantal 'letterboxen' gezocht in de Drentse Aa, een huifkartocht gemaakt (thoefijzer.info) en het gevangenismuseum in Veenhuizen bezocht. Al met al een geslaagd weekend in een goede accomodatie. Als de gelegenheid zich voordoet komen we zeker nog een keer terug.

Geschreven door: marleen van den berg,

dit een vet leuke kampeerboerderij!!

Geschreven door: Jonneke Middag,

Wij zijn met ons gezin 15 personen een midweek naar t Veld geweest. Wij hebben ons 30 jarig huwelijksjubileum hier gevierd. Wat hebben de kinderen van 1-2-3-7 jaar zich hier vermaakt. Fijn dat er zoveel buiten speelgoed was. De groten konden zich ook goed vermaken. Tafeltennissen en volleyballen. De keuken was royaal voorzien van gebruiksvoorwerpen. Fijne zithoek voor 's avonds. Wij vonden het plezierig dat de tv in een andere hoek stond. Wij zullen deze accommodatie zeker bij onze vrienden aanbevelen. 1077

Geschreven door: Fam Van Diepen,

Net terug van de Boerderij de Hondelhoeve. We waren met een hele grote groep van ongeveer 28 mensen/atleten. Heerlijk gegeten en gesport! Fantastische omgeving. Accommodatie is gewoon perfect alles wat je nodig hebt is er! Je kunt geweldig koken. Voor de kids is het ook een paradijs. Als je kinderen van buiten spelen houden is dit de plek!!

Geschreven door: Sjoukje de Beer,

Net 2 dagen terug van een heerlijk weekend in de Hondelhoeve. We zaten met 32 man/vrouw/kind in 't Erf. wat een gezellig sfeertje hing hier. Het huis was van alle gemakken voorzien. De aparte slaapvertrekken werden als prettig ervaren, zeker als de kleintjes wat eerder gingen slapen (geen herrie). De slaapkamers waren prima, goede opgemaakte bedden. De service was prima en de eigenaar zeer behulpzaam. Zeker een plek om eens naar toe te gaan. Richard bedankt.

Geschreven door: Fam. Keizer,

Wij hebben in maart 2012 genoten van ons verblijf in de Hondelhoeve. De ontvangst was warm en hartelijk. De accomodatie voldeed volledig aan onze wensen. We hopen nog eens weer te komen.

Geschreven door: K.Lindenhols,

het was een gezellig weekend van 24 02 -27 02 in 't Veld we waren met 17 personen en iedereen heeft genoten ook van de ontvangst met koffie en een lekkere kruidkoek de mooie keuken en grote leefruimte was ook erg prettig voor herhalingvatbaar

Geschreven door: Judith Zijlstra,

Wij zijn met de familie heerlijk een midweek wezen lgeren in 't Veld. Ideaal dat elk gezin z'n eigen huisje heeft. We hadden alleen erg slecht weer en dus niet veel buiten kunnen genieten. Wat we wel een minpuntje vonden is dat de traphekjes niet erg stevig zijn en dat er in de grote leefkamer geen afscheiding (zoals deur of traphekje) was naar de trap naar boven. Was wel handig geweest met 3 ondernemende peuters. Voor de rest geweldig, we hopen zeker nog een keer terug te komen in een ander jaargetijde.

Geschreven door: janka maaren,

wij hebben een geweldig weekend in Drente gehad,mede door de gezellige ,keurige accomodatie.De verwelkoming met kruidkoek en koffie was top.De inrichting met modern en oud super.De keuken +inventaris goed in orde.Spelletjes voorradig en voor de kleintjes, de dieren buiten prachtig. Hartelijk dank namens de hele familie.

Geschreven door: Anneloes Pijper,

Wij verbleven met een groep van 18 volwassenen en 3 kinderen in 't Veld van de Hondelhoeve. Wat een heerlijke plek om Oud en Nieuw te vieren. 5 appartementen, waarvan 4 met een eigen woonkamer en badkamer. Super! De woonkamer was groot genoeg voor spelletjes, uitgebreid koken, lekker zitten met een boekje. Wij komen graag nog een keer terug en willen 'T Veld zeker nog eens uitproberen in de zomer!

Geschreven door: Brenda Matthijs,

We hebben met 14 volwassenen en 14 kinderen Oud en Nieuw gevierd in de Hondelhoeve, lokatie 't Erf. Het is ons zeer goed bevallen! Het was slecht weer (koud en regen) maar door de grote, ruimte vide met talloze spellen, hebben de kinderen zich goed vermaakt. En wij hebben 2 avonden uitgebreid gekookt, wat erg goed kan in de grote- van alle gemakken voorzien- keuken. Wat ook erg prettig is, is dat elk gezin een eigen slaapkamer heeft met een badkamer. Niet wachten 's ochtends op elkaar en ook een beetje privacy op die manier. We komen graag een keer terug! Hartelijke groet, Brenda Matthijs

Geschreven door: ronald schildknegt,

Wij komen al jaren bij de hondelhoeve. Dit omdat het voor ons gemakkelijk is als we met onze vereniging aan een toernooi in de buurt mee doen. We kiezen voor de hondelhoeve, omdat alles goed geregeld is. Zoals de gastvrijheid. En de mogelijkheid om op elk tijdstip te kunnen ontbijten. Dus komen we er al jaren, en zullen we er ook nog jaren blijven komen.

Geschreven door: TTV Alexandria'66,

Wij hebben met de vereniging weer een heerlijk weekend beleefd bij de Hondelhoeve. De accommodatie is ideaal voor ons als vereniging en we komen dan ook zeker volgend jaar weer terug.

Geschreven door: Fam Sessink,

Wij komen net terug van een heerlijk weekend genieten met het gehele gezin. We hebben het perfecte weer gehad. weinig gezien van de omgeving maar wel volop genoten van alle skelters en fietsjes. De intocht van sinterklaas bekeken en een wandeling naar Gieten gemaakt. Met 10 volwassenen en 7 kids is het echt super geweest. Netjes en vezorgd en goed aangekleed. Gr Cynthia, Tom, Lieke en Estelle

Geschreven door: st. perspektief,

Dank u wel voor een onvergetelijk weekend met onze bezoekers!

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>