Richard & Jolanda van der Hulst | Hondelweg 1 |
9463 TG Eext | Tel: 0592 - 263470 |
Mob: +31 (6) 21 87 08 77

Heeft u vragen ? Bel of Whatsapp ons! +31 (6) 21 87 08 77

Gastenboek


Plaats nieuw bericht

Naam:
Email:
Bericht:
Plaats bericht

Geschreven door: fam Schrale,

Mooi familieweekend genoten in weekend van 21 juni. Mooi logeeradres voor grote groep van 32 personen. Eext is rustig en mooi dorp om detective en douane spel te doen en/of wandeling te maken,

Geschreven door: Anneke Postma,

Geweldige lokatie met heerlijke bedden en top sanitair. Wij waren er afgelopen weekend met 31 vrouwen van Gedeelde Smart. Niets anders dan complimenten. Ook de eigenaar Richard erg toegankelijk en relax ingesteld. Hij heeft op zondagochtend het Kubbenspel uitgelegd, wat de vrouwen een leuke afsluiting vonden van ons fantastische weekend. 👍♥️❤️

Geschreven door: Anno den Bakker,

Wij waren met het pinksterweekend met de hel familie in Eext bij mooi plekkie. Wij hebben een geweldig weekend gehad. Niets dan lof over de accommodatie en over de zorg van onze gast heer Richard. Heel behulpzaam en altijd aanspreekbaar. Kortom een aanrader voor iedereen.

Geschreven door: Betty Baron Douma,

Een fam.weekend van 10 mei -13 mei iedereen was heel enthousiast over de verblijfplaats Heerlijk weer kampvuur skelters pingpongen volleybal ERg genoten alles ook heel netjes en schoon

Geschreven door: Wietze Potze,

Wij hebben 1 t/m 3 mei ons jaarlijks kindervakantiekamp georganiseerd in de Hondelhoeve. Prachtige accommodatie! Goede bedden op de kamers en een mooie keuken. We k9men zeker nog een keer terug. Ook de kinderen vonden het top!

Geschreven door: Janita,

Met 24 personen zaten we in het paasweekend in accommodatie 't Erf! Wat een mooi groot huis, met van alles aanwezig. (van groot tot klein) skelters, een geitenkamp, volleybalnet, pooltafel, boekenkast en allerlei kleine speelgoed! We hebben in het weekend de barbeque laten verzorgen door de eigenaars! Erg handig en alles was goed verzorgd en erg lekker! Dit mooiplekkie is zeker een aanrader om met groepen heen te gaan, zelfs in de omgeving is van alles te doen, en de kinderen hebben zich perfect vermaakt! Bedankt!!!!

Geschreven door: Ilse,

Wij hebben met een groep van 20 man een weekend lang genoten in Eext. Het huisje was ontzettend fijn; een woonkamer/keuken groot genoeg om met zijn allen te zitten en ook nog een grote tuin met o.a. geiten, een plek voor een kampvuur, pingpong tafel, en skelters (mocht u met kinderen willen komen). Ook de locatie is prima; op 5 minuten afstand zijn er supermarken en drogisterijen, etc. Naar Assen is het ook maar een kwartier rijden. Je kunt lopend (15 min.) naar een van de Hunebedden. Een aanrader als je deze nog nooit bezocht hebt! Verder was onze accommodatie verdeeld in 5 appartementen (met de woonkamer in appartement 5). Verder had elk appartement eigen voorzieningen en een kleine woonkamer/keuken. Er staan heerlijke bedden (boxsprings)!! Richard is een erg vriendelijke eigenaar, als er iets is is hij zo bereikbaar. Wij zouden hier graag nog eens terug komen. Kinder- en Jongerenrechtswinkel Gelderland

Geschreven door: Ingrid de Vries,

Met de hele familie een heerlijk weekend doorgebracht in accommodatie Hondelhoeve 't Erf te Eext. Gastvrije ontvangst. Mooie gezamenlijke ruimte. Prima kamers met uitstekende bedden. Verder hadden we voor twee dagen ontbijt en een barbecue besteld. Beide waren uitstekend verzorgd. Een echte aanrader. Familie Vogel, de Vries-Hogenkamp

Geschreven door: D. Koens,

Wij hebben met ons gezin een weekend doorgebracht in accommodatie Hondelhoeve "tVeld in Eext Drenthe. Hoewel het weer tegenviel hebben we een prachtig weekend gehad. De huisjes waren prima en voldeden aan de verwachtingen, prettig ontvangst en goede bedden. Zeker voor een herhaling.

Geschreven door: Fam. Vis, Link en To,

We hebben een prachtig weekend gehad mede dankzij het feit dat ieder gezin zijn eigen appartement had zodat elk zich terug kon trekken als dit nodig was. Ook de grote ruimte met keuken was gezellig en gaf ruim voldoende leefruimte voor iedereen. Dit gold ook voor buiten, heel veel ruimte waarbij iedereen zich naar hartelust kon uitleven. Echt voor herhaling vatbaar.

Geschreven door: Fam. Fennema,

Fantastisch weekend gehad. De accommodaties waren SCHOON en keurig. Wij werden vriendelijk ontvangen en alles was aanwezig in de woning. Voor ons een 10.

Geschreven door: Margret van Reijn,

Heerlijk huis om met familie en vrienden te verblijven,ook fijn dat de slaapplekken apart zijn en eigen badkamer is ook heel fijn.De kinderen hebben zich ook heerlijk vermaakt.

Geschreven door: familie Kuyt ,

Ideaal voor gezelschappen in verschillende leeftijds categorieen ivm gescheiden slaapplekken. Zeer goede bedden en keurig netjes. prachtige lokatie en een mooie omgeving. Zeer zeker een aanrader voor een onvergetelijk weekend.

Geschreven door: Hanny,

Wat een prachtige accomodatie ! ! Wij waren met 30 collega's en blij verrast. Een keuken met alles erop en eraan. Prima slaapvertrekken met heerlijke bedden. Fijn ook dat er bij iedere kamer een doucheruimte en toilet was. En alles schoon. Iedereen was enthousiast. Kortom een weekend om niet te vergeten en daar heeft deze locatie zeker aan bij gedragen.

Geschreven door: kees Haaksema,

moi allen geweldig weekend met onze kinderen en kleinkinderen gehad alles super geregeld daar. ruimte in de huisjes gezellige mooie grote keuken waarin alles aanwezig was wat je nodig bent met een grote groep. prima beden. alles goed onderhouden en schoon ja dit verdient een grote pluim

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>