Richard & Jolanda van der Hulst | Stationsstraat 25 |
9463 TH Eext | Tel: 0592 - 263470 |
Mob: +31 (6) 21 87 08 77

Heeft u vragen ? Bel of Whatsapp ons! +31 (6) 21 87 08 77

Gastenboek


Plaats nieuw bericht

Naam:
Email:
Bericht:
Plaats bericht

Geschreven door: aalt de weerd,

Prima familie weekend gehad, grote woonkamer en keuken. Mooie Speelruimte Voor DE kleinkinderen.

Geschreven door: Hilda Jager,

Wat een toplocatie! Een heel weekend workshops en lezingen geven aan 10 cursisten en hun honden is best een uitdaging. Maar mede door de accommodatie en de gehele verzorging door Richard en Jolanda was het super geslaagd. Geen zin om zelf te koken? Aarzel niet maar laat het over aan de Hondelhoeve! Wat hebben we heerlijk gesmuld. Wij komen zeker terug!!

Geschreven door: familie Kastelein en,

Kou en natte sneeuw onderweg. Vanuit Leiden, Nijmegen, Veldhoven en Zutphen was de familie voorbereid op een koud weekend in het noorden. Gelukkig was het lekker warm in de huiskamer en in de appartementen. We pasten er allemaal in. In de grote huiskamer/keuken konden we samen eten aan de grote tafels en gezellig kletsen in de zithoek. Alles was aanwezig en schoon. Er was zelfs een lekkere welkomskruidkoek. De volgende dag scheen de zon zodat we ook nog hebben genoten van de mooie en rustige Drentse omgeving. Het is ons allemaal prima bevallen!

Geschreven door: eric-jan berendsen,

Hallo Richard en Jolanda, we hebben een fantastisch familieweekeinde gehad bij jullie. De appartementen waren prima, schoon en van alle gemakken voorzien. Ook de bedden zijn voor iemand van twee meter lang uitstekend te beslapen. De keuken van de gemeenschappelijke ruimte is professioneel uitgerust en de zitruimte in de 'huiskamer' erg gezellig. Het uitje is zeker voor herhaling vatbaar.

Geschreven door: A. Harder,

Prachtige ruimtes, keuken heel practisch, schone bedden, mooie locatie, vriendelijke gastheer,

Geschreven door: A.Sijnstra,

Prachtige locatie en van alle gemakken voorzien!Schone w.c\'s, douches en ruime kamers. Prima keuken uitrusting, grote gemeenschappelijke ruimte enz.Heerlijk week-end gehad met kinderen en kleinkinderen en zaterdag,s familie en vrienden. Toppy!

Geschreven door: Ingrid Ellermann,

Top locatie voor ons koor! Alles keurig in orde en heerlijke bedden! We hadden een perfect weekend en komen vast nog eens terug!Bedankt namens smartlappenkoor Heerlijk Leed

Geschreven door: StafEvent AIA,

Vorige week de aftrap van het nieuwe jaar op de Hondelhoeve gehad. Het was WEER goed, dankjewel!

Geschreven door: Vriendenweekend 2015,

Wat een mooie locatie en fijne ontvangst. Bij binnenkomst in de mooie schone locatie kwam de geur van de kruidkoek ons tegemoet. We hebben genoten van de grote en praktische gemeenschappelijke ruimte. Fijne tafels, goede zithoek en een handige speelruimte. Kleine tip: we hadden een groot gezelschap van theedrinkers. Twee waterkokers was handig geweest. Service was perfect en ook de buitenruimte van het complex is echt super. Deze locatie is echt value for money en we zullen hier als gezelschap vast nog eens terugkomen.

Geschreven door: Sido Nijholt,

Namens de hele familie kan ik zeggen dat de Hondelhoeve echt een top-locatie is. De keuken ziet er erg professioneel en schoon uit, er zijn genoeg activiteiten op de locatie te doen. Dit kan zowel binnen (pooltafel en spelletjes) als buiten (tafeltennis tafel en volleybal veld). Al met al waren we uiterst tevreden en zou ik het persoonlijk een 9 geven. Zeker een aanrader!

Geschreven door: Joey en vriendengroe,

Hondelhoeve, de beste locatie waar wij ooit zijn geweest! het was een prachtige locatie waaraan een prachtig weekend aan vast geboden zat. Alles was keurig bij binnenkomst bedden sliepen geweldig! ook de horeca keuken is van van alles voorzien. Bedankt voor alles en de groeten uit Limburg!

Geschreven door: Fam de Jong,

Het was een super weekend met een perfecte locatie ! Nette slaapkamers en badkamers en toiletten Zeker om nog eens te bezoeken

Geschreven door: Betsy Aardema,

Een ontzettend mooi weekend meegemaakt tussen alle familieleden op de Hondelhoeve; alle ruimte was aanwezig, ook voor de kinderen. De bedden waren prima en badkamers naast slaapkamers keurig verzorgd! Alles voor herhaling vatbaar!! Bedankt.

Geschreven door: Gé Aardema,

Een hele mooie accommodatie,met alles tip top in orde.Je hebt vanwege de ruimte er geen erg in, dat je er met veel mensen vertoefd. Ik hoop er nog eens te komen.En een kruidkoek als welkom. Cijfer een 9.

Geschreven door: Bonnie Aardema,

Wat een prachtige locatie voor onze familiereünie, je hebt er de ruimte, het is schoon, een prachtige keuken en mooie slaapkamers met prima bedden en een eigen douche en toilet. Echt een aanrader!

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>