Richard & Jolanda van der Hulst | Stationsstraat 25 |
9463 TH Eext | Tel: 0592 - 263470 |
Mob: +31 (6) 21 87 08 77

Heeft u vragen ? Bel of Whatsapp ons! +31 (6) 21 87 08 77

Gastenboek


Plaats nieuw bericht

Naam:
Email:
Bericht:
Plaats bericht

Geschreven door: Remco Breedveld,

De Hondelhoeve was de perfecte locatie voor een weekend weg met onze vriendengroep van 7 gezinnen. De laatste jaren waren wij al aardig wat gewend qua luxe maar deze locatie is echt het beste wat we tot nu toe hebben gehad. Schitterende keuken met allemaal goede apparatuur en in ruime mate servies en toebehoren.De kinderen vonden de biljartkamer ook super. De slaapkamers met elk hun eigen wc en douche waren ook top. Ook de omgeving rond de accommodatie was geweldig; niemand hoefde zich te vervelen....skelteren, voetballen of in het zelf meegebrachte zwembad zwemmen, welke ook gemakkelijk gevuld kon worden door de meerdere waterpunten op het terrein. Oftewel wij hebben een topweekend gehad met pinksteren en hebben gelijk geboekt voor volgend jaar.

Geschreven door: Chris Kruijs,

Beste Richard en Jolanda. Graag wil ik gebruik maken van het gastenboek om jullie te bedanken voor onze geweldige veteranen basketbal clinic. 't Veld is perfect gelegen voor een aantal activiteiten voor de deur. Wij hebben gebruik gemaakt van jullie huis catering aanbod.Die top te noemen is.Vooral soep ,ontbijt en barbeknoeien. Nogmaals dank voor de gastvrijheid.

Geschreven door: Hilda Hugen,

Wat een fantastische accommodatie voor een gevarieerde groep. Onze groep bestond uit 37 mensen in leeftijd variërend van een half jaar tot 84 jaar. En iedereen had de ruimte om elkaar te ontmoeten en ook om zich even terug te trekken. En een wat een luxe.... de opgemaakte bedden, die heerlijk sliepen. Allemaal een eigen badkamer. Ook de omgeving rond de accommodatie was geweldig; niemand hoefde zich te vervelen....skelteren, voetballen, volleyballen of gewoon lekker zitten kletsen. Het was een super familieweekend, met als hoogtepunt de verjaardag van onze mam en oma Aly, met prachtig weer!

Geschreven door: Els Boven,

De Hondelhoeve is een perfecte locatie voor een weekend. zoals in ons geval een familie weekend. Genoeg ruimte voor iedereen. ruimte om je terug te trekken, maar ook ruimte genoeg om iets met elkaar te doen. Ook de ruimte rondom de gebouwen was groot. Kortom; wij hebben een super-weekend gehad!!

Geschreven door: Christie van Kapel ,

De Hondelhoeve was zo ongeveer een perfecte locatie voor ons familieweekend. Heel veel ruimte, zowel binnen als buiten, een beachvolleybalveld, groot grasveld, skelters en ander materiaal op wielen, en een prachtige omgeving.

Geschreven door: Mienke Dimmendaal-Bo,

Ons familieweekend in de Hondelhoeve was zeer geslaagd, veel ruimte en voor alle leeftijden (van 0 tot 80) 'wat wils'

Geschreven door: Frank & Coby Kli,

Topweekend op de Hondelhoeve, ondanks het klote-weer. Voorzieningen uitstekend, schoon en veel gebruiksgemak. Negatief puntje: de krakkemikkige wifi. Dat was voor velen een minpuntje.(Reactie Richard: Bedankt voor jullie bericht. Had het maar even gemeld van de wifi, een simpele reset van de router/repeater en de ontvangst was weer prima).

Geschreven door: chris van rooijen,

Wij hebben weer een gezellig familieweekend achter de rug bij de Hondelhoeve,gebouw 't Erf. We zijn hier al een aantal weekenden geweest en het bevalt ons iedere keer weer goed, zeker aan te bevelen.

Geschreven door: Marianne Knijnenburg,

Leuk weekend gehad in t Veld. Prachtige groepslokatie en van alle gemakken voorzien. 5 gezinnen en ieder z'n eigen huisje. De omgeving is zeer divers voor ieder wat wils!

Geschreven door: Jenny Bakker,

Wij zijn voor de 2e keer in 't Veld geweest en hebben het (mede dank zij het uitzonderlijk mooie weer) weer fantastisch gehad. (7 t/m 9 maart)Een heerlijke plek om met 5 gezinnen bij elkaar (en ieder voor zich) te kunnen zijn.

Geschreven door: Marian,

We hebben heel erg genoten bij jullie in het huis.We gaan al 10 jaar samen naar de Dutch Open Darts en dit was zeker het leukste jaar. Het huis is heel gezellig en we hopen dat het in 2015 weer in de Bonte Wever is dan komen we zeker terug. Bedankt voor alles en hopelijk tot ziens.

Geschreven door: Anja,

We kijken terug op een goed weekend! We hebben genoten van de locatie en het was erg fijn dat we een stilteruimte konden inrichten. Dat heeft zeker bijgedragen aan de kwaliteit van het weekend.

Geschreven door: Fam. Botter,

Weekend van 6 tot 9 december 2013 doorgebracht in de groepsaccomodatie ’t Veld van de Hondelhoeve in Eext. Als familie (18 mensen) hebben we genoten, alles was perfect geregeld en de beschikbare ruimte is heel erg geschikt voor een groep. En de kruidkoek was heerlijk. Hondelhoeve bedankt! Fam. Botter, Zutphen

Geschreven door: Rikkert Schuiling ui,

De hele groep was erg tevreden; de grote woonkamer, waar we allemaal konden verblijven, maar ook de 2 aparte slaapkamers voorzien van w.c. en douche per woongedeelte. We komen terug!

Geschreven door: Vriendenweekend,

Met 12 volwassenen en 13 kleine kinderen een fijn weekend gehad in ' Erf. Heel nette accommodatie met een fijne leefruimte en een zeer complete inventaris. Slaapkamers met eigen badkamer zijn gelegen in het naastgelegen gebouw, maar dat is goed op te lossen met een babyfoon.

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>