Richard & Jolanda van der Hulst | Hondelweg 1 |
9463 TG Eext | Tel: 0592 - 263470 |
Mob: +31 (6) 21 87 08 77

Heeft u vragen ? Bel of Whatsapp ons! +31 (6) 21 87 08 77

Gastenboek


Plaats nieuw bericht

Naam:
Email:
Bericht:
Plaats bericht

Geschreven door: Joey en vriendengroe,

Hondelhoeve, de beste locatie waar wij ooit zijn geweest! het was een prachtige locatie waaraan een prachtig weekend aan vast geboden zat. Alles was keurig bij binnenkomst bedden sliepen geweldig! ook de horeca keuken is van van alles voorzien. Bedankt voor alles en de groeten uit Limburg!

Geschreven door: Fam de Jong,

Het was een super weekend met een perfecte locatie ! Nette slaapkamers en badkamers en toiletten Zeker om nog eens te bezoeken

Geschreven door: Betsy Aardema,

Een ontzettend mooi weekend meegemaakt tussen alle familieleden op de Hondelhoeve; alle ruimte was aanwezig, ook voor de kinderen. De bedden waren prima en badkamers naast slaapkamers keurig verzorgd! Alles voor herhaling vatbaar!! Bedankt.

Geschreven door: Gé Aardema,

Een hele mooie accommodatie,met alles tip top in orde.Je hebt vanwege de ruimte er geen erg in, dat je er met veel mensen vertoefd. Ik hoop er nog eens te komen.En een kruidkoek als welkom. Cijfer een 9.

Geschreven door: Bonnie Aardema,

Wat een prachtige locatie voor onze familiereünie, je hebt er de ruimte, het is schoon, een prachtige keuken en mooie slaapkamers met prima bedden en een eigen douche en toilet. Echt een aanrader!

Geschreven door: Bea van Goor,

Met dank aan de eigenaren van de Hondelhoeve, we hebben een fantastisch familieweekend gehad. Prima locatie, werkelijk alles is aanwezig voor jong en oud. Volgende keer weer!

Geschreven door: Bea van Goor,

Hondelhoeve is de ideale plek om een familiefeest te organiseren. Maakt niet uit of je jong of oud bent, voor iedereen is het er prima toeven. De voorzieningen zijn heel erg goed! Een echte aanrader! Hopelijk over twee jaar weer.

Geschreven door: Familie Roskam,

Wat hebben wij ontzettend genoten van dit prachtige verblijf. De heerlijke kruidcake bij aankomst. De geweldige accomodatie. Gastvrije eigenaren alles helemaal top een dikke 9 en een tut van juf of meester

Geschreven door: Simona van Klaveren,

Heel erg bedankt voor het fantastische verblijf van vorige week. Wij allemaal (inclusief de dure advocaten ;)) waren zeer enthousiast over jullie accomodatie en de goede service. Graag tot een volgende keer!

Geschreven door: Tonny en Ingrid Bart,

Weer een geweldig familie-weekend gehad!! Dit x in 't Erf! Prachtige, gezellige accomodatie. Echt van alle gemakken voorzien. Geweldige professionele keuken met toebehoren! Prima bedden en sanitair!En Jolanda....nog heel erg bedankt voor de heerlijke tulband-koek. Na aankomst meteen gesneden en gegeten!!! Uiteraard met een bakkie! Richard....je bent een prima en gezellige gastheer. Hoop dat je niet alsnog problemen hebt gehad met de deur!Namens de hele familie nog een xtje....BEDANKT!!!!

Geschreven door: Familie Bus,

Afgelopen week hebben wij een fijn familieweekend doorgebracht op de Hondelhoeve. Alle familieleden waren, zonder uitzondering, zeer positief over de accommodatie, de voorzieningen en de schone en opgeruimde staat van het geheel. Een zeer goede keuze en zeker voor herhaling vatbaar!

Geschreven door: fam. Olsder, Delft,

Hartelijk dank voor de grote gastvrijheid op de Hondelhoeve. De kinderen genoten allen van de skelters, fietsen etc: wat een ruimte buiten! En een eveneens heerlijk ruime gemeenschappelijke keuken en kamer, van alle gemakken voorzien. Het zondagochtendontbijt is ook een aanrader. Kortom: we hebben genoten van ons 2e weekend op de Hondelhoeve.

Geschreven door: Mogens Lindstr&oslas,

Super nice week. Perfect for our cycling team. Close on bike continuously in Assen. Hope that we will come again next year and maybe with our smaller riders in the Club too. Facilities at the very top.

Geschreven door: Jacco van den Heuvel,

Afgelopen weekend genoten van Drentse gastvrijheid met diverse bands voor het Hondsrug bluesfestival. Hele relaxte sfeer met oog voor wat voor mensen belangrijk is (in ons geval: een koelkast en wat verlaat ontbijt). ... een aanrader!

Geschreven door: Steve Cooper,

Hondelhoeve is ideally placed for all of the starts during the Assen week, so we will be back next year that's for sure. Thank you to Richard for his hospitality and, as Riette says, being there for a quick chat. Swimming pool sounds like a great idea!! :-)

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>