Richard & Jolanda van der Hulst | Hondelweg 1 |
9463 TG Eext | Tel: 0592 - 263470 |
Mob: +31 (6) 21 87 08 77

Heeft u vragen ? Bel of Whatsapp ons! +31 (6) 21 87 08 77

Gastenboek


Plaats nieuw bericht

Naam:
Email:
Bericht:
Plaats bericht

Geschreven door: Familie Bus,

Afgelopen week hebben wij een fijn familieweekend doorgebracht op de Hondelhoeve. Alle familieleden waren, zonder uitzondering, zeer positief over de accommodatie, de voorzieningen en de schone en opgeruimde staat van het geheel. Een zeer goede keuze en zeker voor herhaling vatbaar!

Geschreven door: fam. Olsder, Delft,

Hartelijk dank voor de grote gastvrijheid op de Hondelhoeve. De kinderen genoten allen van de skelters, fietsen etc: wat een ruimte buiten! En een eveneens heerlijk ruime gemeenschappelijke keuken en kamer, van alle gemakken voorzien. Het zondagochtendontbijt is ook een aanrader. Kortom: we hebben genoten van ons 2e weekend op de Hondelhoeve.

Geschreven door: Mogens Lindstr&oslas,

Super nice week. Perfect for our cycling team. Close on bike continuously in Assen. Hope that we will come again next year and maybe with our smaller riders in the Club too. Facilities at the very top.

Geschreven door: Jacco van den Heuvel,

Afgelopen weekend genoten van Drentse gastvrijheid met diverse bands voor het Hondsrug bluesfestival. Hele relaxte sfeer met oog voor wat voor mensen belangrijk is (in ons geval: een koelkast en wat verlaat ontbijt). ... een aanrader!

Geschreven door: Steve Cooper,

Hondelhoeve is ideally placed for all of the starts during the Assen week, so we will be back next year that's for sure. Thank you to Richard for his hospitality and, as Riette says, being there for a quick chat. Swimming pool sounds like a great idea!! :-)

Geschreven door: Riette Thomas,

Richard is the perfect host, always finding time for a little chat. If you like a rural setting then Hondelhoeve is ideal. If you doing Assen Youth Tour, Hondelhoeve was about 15-20 min from each venue. A lovely place to relax after a very busy day. Just waiting now for Richard to organise the swimming pool for next year. Thank you very much again.

Geschreven door: Jerry Johansson,

hope everything is OK. miss you this year. But i promiss you i come back

Geschreven door: Ina Kockmann,

Dag Richard en Jolanda, Ook wij komen al vele jaren naar de Hondelhoeve voor het TTweekend. Het is alleen maar goed, gastvrij, gemakkelijk, alles kan!! Dank en groet Ina

Geschreven door: Jaap en Jeanne van H,

Beste Richard en Jolanda. We komen inmiddels al zo'n 10 jaar op de Hondelhoeve voor het TT weekend. Wanneer we aankomen staan jullie altijd klaar met koffie en kruidkoek. Jullie gastvrijheid is een topper. En omdat tijdens het TT weekend er bijna alleen motorrijders komen maken jullie ruimte in schuur dat de motor van iedereen veilig binnen kan staan.En op zaterdag een heerlijke barbecue avond. Ik zou zeggen dat jullie een 10 + verdienen. Ga zo door!!!!!!!!!! Groetjes Jaap en Jeanne ( de Rotterdammers).

Geschreven door: Groen geel 7,

Wat hebben wij hier een fantastische tijd gehad met ons voetbalteam! De hoge verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. Bedankt voor de lekkere tulband bij onze aankomst!

Geschreven door: Remco Breedveld,

De Hondelhoeve was de perfecte locatie voor een weekend weg met onze vriendengroep van 7 gezinnen. De laatste jaren waren wij al aardig wat gewend qua luxe maar deze locatie is echt het beste wat we tot nu toe hebben gehad. Schitterende keuken met allemaal goede apparatuur en in ruime mate servies en toebehoren.De kinderen vonden de biljartkamer ook super. De slaapkamers met elk hun eigen wc en douche waren ook top. Ook de omgeving rond de accommodatie was geweldig; niemand hoefde zich te vervelen....skelteren, voetballen of in het zelf meegebrachte zwembad zwemmen, welke ook gemakkelijk gevuld kon worden door de meerdere waterpunten op het terrein. Oftewel wij hebben een topweekend gehad met pinksteren en hebben gelijk geboekt voor volgend jaar.

Geschreven door: Chris Kruijs,

Beste Richard en Jolanda. Graag wil ik gebruik maken van het gastenboek om jullie te bedanken voor onze geweldige veteranen basketbal clinic. 't Veld is perfect gelegen voor een aantal activiteiten voor de deur. Wij hebben gebruik gemaakt van jullie huis catering aanbod.Die top te noemen is.Vooral soep ,ontbijt en barbeknoeien. Nogmaals dank voor de gastvrijheid.

Geschreven door: Hilda Hugen,

Wat een fantastische accommodatie voor een gevarieerde groep. Onze groep bestond uit 37 mensen in leeftijd variërend van een half jaar tot 84 jaar. En iedereen had de ruimte om elkaar te ontmoeten en ook om zich even terug te trekken. En een wat een luxe.... de opgemaakte bedden, die heerlijk sliepen. Allemaal een eigen badkamer. Ook de omgeving rond de accommodatie was geweldig; niemand hoefde zich te vervelen....skelteren, voetballen, volleyballen of gewoon lekker zitten kletsen. Het was een super familieweekend, met als hoogtepunt de verjaardag van onze mam en oma Aly, met prachtig weer!

Geschreven door: Els Boven,

De Hondelhoeve is een perfecte locatie voor een weekend. zoals in ons geval een familie weekend. Genoeg ruimte voor iedereen. ruimte om je terug te trekken, maar ook ruimte genoeg om iets met elkaar te doen. Ook de ruimte rondom de gebouwen was groot. Kortom; wij hebben een super-weekend gehad!!

Geschreven door: Christie van Kapel ,

De Hondelhoeve was zo ongeveer een perfecte locatie voor ons familieweekend. Heel veel ruimte, zowel binnen als buiten, een beachvolleybalveld, groot grasveld, skelters en ander materiaal op wielen, en een prachtige omgeving.

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>