Richard & Jolanda van der Hulst | Hondelweg 1 |
9463 TG Eext | Tel: 0592 - 263470 |
Mob: +31 (6) 21 87 08 77

Heeft u vragen ? Bel of Whatsapp ons! +31 (6) 21 87 08 77

Gastenboek


Plaats nieuw bericht

Naam:
Email:
Bericht:
Plaats bericht

Geschreven door: Riette Thomas,

Richard is the perfect host, always finding time for a little chat. If you like a rural setting then Hondelhoeve is ideal. If you doing Assen Youth Tour, Hondelhoeve was about 15-20 min from each venue. A lovely place to relax after a very busy day. Just waiting now for Richard to organise the swimming pool for next year. Thank you very much again.

Geschreven door: Jerry Johansson,

hope everything is OK. miss you this year. But i promiss you i come back

Geschreven door: Ina Kockmann,

Dag Richard en Jolanda, Ook wij komen al vele jaren naar de Hondelhoeve voor het TTweekend. Het is alleen maar goed, gastvrij, gemakkelijk, alles kan!! Dank en groet Ina

Geschreven door: Jaap en Jeanne van H,

Beste Richard en Jolanda. We komen inmiddels al zo'n 10 jaar op de Hondelhoeve voor het TT weekend. Wanneer we aankomen staan jullie altijd klaar met koffie en kruidkoek. Jullie gastvrijheid is een topper. En omdat tijdens het TT weekend er bijna alleen motorrijders komen maken jullie ruimte in schuur dat de motor van iedereen veilig binnen kan staan.En op zaterdag een heerlijke barbecue avond. Ik zou zeggen dat jullie een 10 + verdienen. Ga zo door!!!!!!!!!! Groetjes Jaap en Jeanne ( de Rotterdammers).

Geschreven door: Groen geel 7,

Wat hebben wij hier een fantastische tijd gehad met ons voetbalteam! De hoge verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. Bedankt voor de lekkere tulband bij onze aankomst!

Geschreven door: Remco Breedveld,

De Hondelhoeve was de perfecte locatie voor een weekend weg met onze vriendengroep van 7 gezinnen. De laatste jaren waren wij al aardig wat gewend qua luxe maar deze locatie is echt het beste wat we tot nu toe hebben gehad. Schitterende keuken met allemaal goede apparatuur en in ruime mate servies en toebehoren.De kinderen vonden de biljartkamer ook super. De slaapkamers met elk hun eigen wc en douche waren ook top. Ook de omgeving rond de accommodatie was geweldig; niemand hoefde zich te vervelen....skelteren, voetballen of in het zelf meegebrachte zwembad zwemmen, welke ook gemakkelijk gevuld kon worden door de meerdere waterpunten op het terrein. Oftewel wij hebben een topweekend gehad met pinksteren en hebben gelijk geboekt voor volgend jaar.

Geschreven door: Chris Kruijs,

Beste Richard en Jolanda. Graag wil ik gebruik maken van het gastenboek om jullie te bedanken voor onze geweldige veteranen basketbal clinic. 't Veld is perfect gelegen voor een aantal activiteiten voor de deur. Wij hebben gebruik gemaakt van jullie huis catering aanbod.Die top te noemen is.Vooral soep ,ontbijt en barbeknoeien. Nogmaals dank voor de gastvrijheid.

Geschreven door: Hilda Hugen,

Wat een fantastische accommodatie voor een gevarieerde groep. Onze groep bestond uit 37 mensen in leeftijd variërend van een half jaar tot 84 jaar. En iedereen had de ruimte om elkaar te ontmoeten en ook om zich even terug te trekken. En een wat een luxe.... de opgemaakte bedden, die heerlijk sliepen. Allemaal een eigen badkamer. Ook de omgeving rond de accommodatie was geweldig; niemand hoefde zich te vervelen....skelteren, voetballen, volleyballen of gewoon lekker zitten kletsen. Het was een super familieweekend, met als hoogtepunt de verjaardag van onze mam en oma Aly, met prachtig weer!

Geschreven door: Els Boven,

De Hondelhoeve is een perfecte locatie voor een weekend. zoals in ons geval een familie weekend. Genoeg ruimte voor iedereen. ruimte om je terug te trekken, maar ook ruimte genoeg om iets met elkaar te doen. Ook de ruimte rondom de gebouwen was groot. Kortom; wij hebben een super-weekend gehad!!

Geschreven door: Christie van Kapel ,

De Hondelhoeve was zo ongeveer een perfecte locatie voor ons familieweekend. Heel veel ruimte, zowel binnen als buiten, een beachvolleybalveld, groot grasveld, skelters en ander materiaal op wielen, en een prachtige omgeving.

Geschreven door: Mienke Dimmendaal-Bo,

Ons familieweekend in de Hondelhoeve was zeer geslaagd, veel ruimte en voor alle leeftijden (van 0 tot 80) 'wat wils'

Geschreven door: Frank & Coby Kli,

Topweekend op de Hondelhoeve, ondanks het klote-weer. Voorzieningen uitstekend, schoon en veel gebruiksgemak. Negatief puntje: de krakkemikkige wifi. Dat was voor velen een minpuntje.(Reactie Richard: Bedankt voor jullie bericht. Had het maar even gemeld van de wifi, een simpele reset van de router/repeater en de ontvangst was weer prima).

Geschreven door: chris van rooijen,

Wij hebben weer een gezellig familieweekend achter de rug bij de Hondelhoeve,gebouw 't Erf. We zijn hier al een aantal weekenden geweest en het bevalt ons iedere keer weer goed, zeker aan te bevelen.

Geschreven door: Marianne Knijnenburg,

Leuk weekend gehad in t Veld. Prachtige groepslokatie en van alle gemakken voorzien. 5 gezinnen en ieder z'n eigen huisje. De omgeving is zeer divers voor ieder wat wils!

Geschreven door: Jenny Bakker,

Wij zijn voor de 2e keer in 't Veld geweest en hebben het (mede dank zij het uitzonderlijk mooie weer) weer fantastisch gehad. (7 t/m 9 maart)Een heerlijke plek om met 5 gezinnen bij elkaar (en ieder voor zich) te kunnen zijn.

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>