Richard & Jolanda van der Hulst | Hondelweg 1 |
9463 TG Eext | Tel: 0592 - 263470 |
Mob: +31 (6) 21 87 08 77

Heeft u vragen ? Bel of Whatsapp ons! +31 (6) 21 87 08 77

Gastenboek


Plaats nieuw bericht

Naam:
Email:
Bericht:
Plaats bericht

Geschreven door: Marian,

We hebben heel erg genoten bij jullie in het huis.We gaan al 10 jaar samen naar de Dutch Open Darts en dit was zeker het leukste jaar. Het huis is heel gezellig en we hopen dat het in 2015 weer in de Bonte Wever is dan komen we zeker terug. Bedankt voor alles en hopelijk tot ziens.

Geschreven door: Anja,

We kijken terug op een goed weekend! We hebben genoten van de locatie en het was erg fijn dat we een stilteruimte konden inrichten. Dat heeft zeker bijgedragen aan de kwaliteit van het weekend.

Geschreven door: Fam. Botter,

Weekend van 6 tot 9 december 2013 doorgebracht in de groepsaccomodatie ’t Veld van de Hondelhoeve in Eext. Als familie (18 mensen) hebben we genoten, alles was perfect geregeld en de beschikbare ruimte is heel erg geschikt voor een groep. En de kruidkoek was heerlijk. Hondelhoeve bedankt! Fam. Botter, Zutphen

Geschreven door: Rikkert Schuiling ui,

De hele groep was erg tevreden; de grote woonkamer, waar we allemaal konden verblijven, maar ook de 2 aparte slaapkamers voorzien van w.c. en douche per woongedeelte. We komen terug!

Geschreven door: Vriendenweekend,

Met 12 volwassenen en 13 kleine kinderen een fijn weekend gehad in ' Erf. Heel nette accommodatie met een fijne leefruimte en een zeer complete inventaris. Slaapkamers met eigen badkamer zijn gelegen in het naastgelegen gebouw, maar dat is goed op te lossen met een babyfoon.

Geschreven door: Fam. Vlijm,

Herfstvakantie midweek op 't Erf van de Hondelhoeve met kinderen en kleinkinderen doorgebracht. Prima dagen gehad. Kleinkinderen genoten van al het spelmateriaal en de ruimte. Fijne slaapkamers met eigen douche. Leefruimte en keuken zijn goed bevallen.

Geschreven door: Manon Oplaat-Braakhe,

Afgelopen weekend een ontzettend leuke tijd gehad in accommodatie 't Veld. Gezellige groepsruimte gecombineerd met de privacy van eigen slaapruimtes, SUPER! Vriendelijke eigenaren die er alles aan doen om het verblijf zo optimaal mogelijk te laten verlopen en mee willen denken bij problemen. Voor herhaling vatbaar!!!

Geschreven door: Fam. Van Dijk Workum,

Geschreven door: C.Kok - van Dijk 15-10-2013 Afgelopen weekend Fam. Weekend van de Fam. Van Dijk uit Workum. We hebben een heerlijk weekend op de Hondelhoeve gehad met 15 personen. Bij aankomst een heerlijke tulbandkruidkoek er is van gesmuld nog bedankt. Goede bedden in de appartementen en een gezellig verblijf waar we met ons allen konden vermaken. Alles was perfect. Groeten Fam. Van Dijk

Geschreven door: S. Boorsma,

Afgelopen weekend met de hele familie(42 personen) op de Hondelhoeve geweest.Prachtige locatie, goede bedden, mooi weer en erg genoten met z'n allen. De jongste was 1 jaar en de oudste 71, en iedereen heeft zich kostelijk vermaakt. Dus ik wil maar zeggen, voor elk wat wils, leeftijd maakt niets uit.Voor de kinderen erg veel vertier en als de kids zich vermaken hebben de ouders het ook naar de zin. Richard bedankt, ook voor het beantwoorden van alle vragen die er waren.We zijn zeker van plan om het volgend familie weekend weer te komen.Jolanda nog bedankt voor de heerlijke kruidkoeken, ben dat vergeten met de sleutel terugbrengen. De eieren waren ook heerlijk. Super!!!

Geschreven door: Fam. de Rooij,

Heerlijk weekend gehad, ondanks het slechte weer! Bedankt Richard, dat je je elektrische fiets uitleende aan een ziek familielid. En dat je zelfs de oplader achter ons aan bracht! Fantastische accommodatie met heerlijke bedden en de gastvrijheid van Richard en Jolanda heeft ons weekend af gemaakt!

Geschreven door: fam. Dreef,

Voor de 3e keer hier ons fam. weekend gehouden. Genoten van de gezellige sfeer, kruidkoek (lekker!), mooie lokatie. Voor zaterdag een fietstocht met letterboxen gepland maar het hoosde de hele dag van de regen. Super dat wij de gehuurde fietsen toen op zondag mochten gebruiken waardoor iedereen mee kon met de fietsspeurtocht. Bedankt Richard en fietsenman voor jullie flexibiliteit!

Geschreven door: Athletes in Action,

We hebben een heerlijke tijd gehad op de Hondelhoeve met onze staf3daagse. Mooie locatie, goede slaapplekken, rustige omgeving waar wel genoeg georganiseerd wordt, sympathieke eigenaar, lekker actief geweest met de mountainbikeclinic en een heerlijke versgebakken kruidkoek bij ontvangst!

Geschreven door: mick wachtmeester,

ik ben hier met mijn hele klas op kamp geweest. Ik vond het heel leuk!

Geschreven door: Lizebeth Melse,

Iedereen uit onze zeer diverse groep uit Den Haag heeft ontzettend genoten op de Hondelhoeve. Een gastvrije ontvangst, een mooie omgeving waar van alles te doen is. Bedankt voor alles!

Geschreven door: Fam. van der Born,

Net terug van midweek met kinderen kleinkinderen familie en vrienden. Geweldige lokatie, voor ieder wat wils. Richard en Jolanda bedankt voor jullie gastvrijheid, het was super.

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>