Richard & Jolanda van der Hulst | Stationsstraat 25 |
9463 TH Eext | Tel: 0592 - 263470 |
Mob: +31 (6) 21 87 08 77

Heeft u vragen ? Bel of Whatsapp ons! +31 (6) 21 87 08 77

Gastenboek


Plaats nieuw bericht

Naam:
Email:
Bericht:
Plaats bericht

Geschreven door: Petra van eersel,

Begin oktober hier genoten met zo'n 40 volwassenen. Totale accomodatie geboekt. Wat netjes, wat leuk ingericht. Keukens prachtig met goede apparatuur. Hondsrug maaltijd smaakvol en op tijd gebracht. Bedden heerlijk, zat speelgoed aanwezig, de speelkamer is erg leuk. Hebben een heerlijk weekend gehad. Dankjewel Richard en Jolanda! Jullie hebben het goed voor elkaar!

Geschreven door: Louise en vriendengr,

Wij hebben een super weekend bij jullie gehad! Mooie omgeving, prachtig hoofdgebouw, gloednieuw alles! De kamers zijn prima en de bedden slapen goed. Buiten hebben we heerlijk gezeten en een vuurtje gestookt. Echt een pracht plek! We hebben heerlijk bij jullie gegeten en het was goed ingeschat qua hoeveelheden. We zullen jullie zeker bij anderen aanbevelen! Bedankt voor jullie gastvrijheid en misschien tot ziens!

Geschreven door: Familie van Ewijk,

Wij verbleven van 21t/m 24 september in de Hondelhoeve. Inmiddels is dit de 5e keer.voor onze familie ins dit THE place to be. Een prima omgeving om te fietsen of te wandelen. Maar vooral is het de gastvrijheid van Richard en Jolanda het hem doen. De accommodatie is prima verzorgd. De slaapkamers zijn schoon en de bedden slapen heerlijk. Het nieuwe verblijf voor de dag is een plaatje. Het is zeker de bedoeling om hier terug te keren. Richard en Jolanda bedankt.

Geschreven door: Mary en Richard Klij,

Wij hebben het prima gehad op onze familiereunie. Wij waren met 42 personen van nul tot 72 jaar, en onze ervaring is dat het huis en de buitenruimte heel geschikt zijn voor mensen van alle leeftijden: de skelters waren erg in trek, en hetzelfde gold voor het volleybalveld, de tafeltennistafels en de pooltafel. Het huis ziet er fraai uit, de kamers zijn schoon en de bedden heel goed. De 5 appartementjes zijn supergeschikt voor gezinnen. Al met al, een aanrader!

Geschreven door: Mary en Richard Klij,

Prima locatie: schoon, goede slaapruimtes met prima bedden, mooie verblijfsruimte, en sfeervolle buitenruimte: heel geschikt voor sport en spel. Kortom, een aanrader voor groepen in alle leeftijden!

Geschreven door: Familie Dreef,

Ondanks het mindere weer erg genoten van het verblijf in de hondelhoeve. Leuk verblijf, schone kamers en goede bedden.

Geschreven door: Familie Markhorst,

Wij hebben enorm genoten. Gastvrij ontvangen met een heerlijke zelfgebakken tulband.Mooie omgeving met goede zwemmogelijkheden.Prima accomodatie met goede bedden en prima hygiene.Veel fietsmogelijkheden.Kortom heel tevreden.

Geschreven door: Willem Huisman,

Het afgelopen weekend voor het zoveelste jaar ons trainingskamp gehad met het voetbalteam van C.V.V.B. in de Hondelhoeve. Prachtige locatie, mooie kamers, veel gastvrijheid, heerlijk ontbijt en lunch.. De nieuwe verblijfsruimte is prachtig.. een echte aanrader om hierheen te gaan.

Geschreven door: olsder, delft,

De dagen 10 t/m 12 augustus doorgebracht op de hondelhoeve. Opa (schrijvers dezes), oma, drie dochters + drie schoonzonen en vijf kleinkinderen hebben hier volop genoten (al te beginnen met de grote kruidkoek die voor ons klaar stond). We hebben twee keer het hondelhoeve ontbijt genoten en de berichten die we vooraf daarover gehoord hadden klopten helemaal; kortom voortreffelijk! Zelf het avondeten bereid. We hebben met z'n allen in de grote tuin wat geluierd, bijgepraat, de kleinkinderen hebben royaal van de skelterfietsen gebruik gemaakt. 's Avonds, liggend op luchtbedden, met de kleinkinderen naar de sterren en de sterrenregens gekeken -- zo'n hemel met melkweg zie je in het westen niet. De omgeving wat verkend: het zwanenmeer, het hunebed, het kabouterbos (speciaal voor de kleintjes -- wij, "de groten", waren snel uitgekeken). Zeer ontspannen weekend, in relaxte omgeving, met vele mogelijkheden. Kortom, zeer geslaagd en aanbevelendswaardig (wat we ook zullen doen).

Geschreven door: Annie Hepping,

Afgelopen weekend waren wij op de Hondelhoeve waar we het geweldig naar de zin hebben gehad, een mooie luxe groepsaccomodatie tot in de puntje,s verzorgd.In elke kamer een douche en toilet wij waren met 26 personen zestien kinderen tussen de 4 en 17 jaar en tien volwassenen ,veel ruimte zowel binnen als buiten het was super

Geschreven door: Erik Meijles,

Drie weken achter elkaar met elke week 40 hardwerkende studenten: de hondelhoeve is er de ideale plek voor. Nette kamers, goede keuken, fantastische uitwerk- annex eetruimte en ook nog veel ruimte om de accomodatie heen. En natuurlijk niet te vergeten de uitstekende maaltijden voor uitgehongerde werkers en de altijd vriendelijke en behulpzame eigenaars. Superplek!

Geschreven door: Ezoontjens,

We hebben en geweldig leuk weekend gehad in deze toplocatie. Ruim en gezellig van opzet. Prima ontbijt en een mooie keuken. Mooie kamers met genoeg privacy

Geschreven door: Rene van Broekhoven,

Meer dan uitstekende locatie. Volledig nieuwe ruimte die sfeervol is ingericht. De keuken is van alle gemakken voorzien. Uitstekende gastvrijheid gedurende ons gehele verblijf. Gebruik gemaakt van de ontbijtservice; deze is van uitstekende kwaliteit en aan te raden. Slaapaccommodatie is ook prima en schoon. 3, 4 en 5 persoonskamers met eigen douche en toilet. Al met al een aanrader

Geschreven door: j de jong,

EIND MEI MET 18 PERSONEN OP DE HONDELHOEVE GEWEEST, PRACHTIG HUIS MET ALLES ER OP EN AAN,SLAAPKAMERS ZEER RUIM MET ALLEN EEN EIGEN DOUCE EN TOILET EN GOEDE BEDDEN.EEN AANRADER VOOR IEDEREEN DIE VAN LUXE EN RUIMTE HOUD OOK DE OMGEVING RUST EN RUIMTE OM JE HEEN,EEN 10+

Geschreven door: hilke van houten,

Familie weekend gehad in de hondelhoeve We waren met 40 personen waarvan 17 kinderen van 4 tot 17 jaar Een geweldige lokatie. Veel ruimte voor aktiviteiten buiten. En een prachtige (vernieuwde) ruimte binnen ,met alles er op en er aan. Goede keuken en slaapkamers met wc en douche prima voorelkaar. De beheerders zijn 100% bereid voor alles om het je naar de zin te maken ,en als het goed is ,zijn ze onzichtbaar Aanwezig, buiten gewoon goed .een dikke10 hilke van houten

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >>