Richard & Jolanda van der Hulst | Hondelweg 1 |
9463 TG Eext | Tel: 0592 - 263470 |
Mob: +31 (6) 21 87 08 77

Heeft u vragen ? Bel of Whatsapp ons! +31 (6) 21 87 08 77

Gastenboek


Plaats nieuw bericht

Naam:
Email:
Bericht:
Plaats bericht

Geschreven door: fam. Dreef,

Voor de 3e keer hier ons fam. weekend gehouden. Genoten van de gezellige sfeer, kruidkoek (lekker!), mooie lokatie. Voor zaterdag een fietstocht met letterboxen gepland maar het hoosde de hele dag van de regen. Super dat wij de gehuurde fietsen toen op zondag mochten gebruiken waardoor iedereen mee kon met de fietsspeurtocht. Bedankt Richard en fietsenman voor jullie flexibiliteit!

Geschreven door: Athletes in Action,

We hebben een heerlijke tijd gehad op de Hondelhoeve met onze staf3daagse. Mooie locatie, goede slaapplekken, rustige omgeving waar wel genoeg georganiseerd wordt, sympathieke eigenaar, lekker actief geweest met de mountainbikeclinic en een heerlijke versgebakken kruidkoek bij ontvangst!

Geschreven door: mick wachtmeester,

ik ben hier met mijn hele klas op kamp geweest. Ik vond het heel leuk!

Geschreven door: Lizebeth Melse,

Iedereen uit onze zeer diverse groep uit Den Haag heeft ontzettend genoten op de Hondelhoeve. Een gastvrije ontvangst, een mooie omgeving waar van alles te doen is. Bedankt voor alles!

Geschreven door: Fam. van der Born,

Net terug van midweek met kinderen kleinkinderen familie en vrienden. Geweldige lokatie, voor ieder wat wils. Richard en Jolanda bedankt voor jullie gastvrijheid, het was super.

Geschreven door: Erik Meijles,

Drie fijne veldweken achter de rug met een stel hardwerkende studenten. De Hondelhoeve is hier een uitstekende locatie voor: goede slaapplekken, uitstekende maaltijden (erg belangrijk na een dag veldwerk) en vooral: een fijne lichte uitwerkruimte. Ik zie nu alweer uit naar volgend jaar!

Geschreven door: Boudien Zijlstra,

Echt geweldig weekend gehad op de Hondelhoeve! Iedereen was dik tevreden over de prachtige locatie, de grote hoeveelheid slaapkamers met eigen sanitair. Ook was alles lekker schoon, opgemaakte bedden. Ook is de vaatwasser volop geprezen!!! De kinderen, die zagen we bijna niet! Die waren op de skelters, voetballen of volleyballen. Kortom, top-weekend! Bedankt voor de gastvrijheid! En wie weet, tot een volgende keer!

Geschreven door: Josje Wiertsema,

Prima weekend gehad tgv het 55-jarig huwelijk van onze ouders op deze locatie. De service was uitstekend. Het was er keurig schoon en het was erg plezierige dat er zo'n uitstekende/snelle vaatwasser stond

Geschreven door: Ellen Hosmus,

Super leuk weekend gehad, warm ontvangt met eigen gebakken kruidcake , helemaal leuk.Perfect met alle kinderen, genoeg speelfietsjes/autootjes en ruimte. Het was even passen en meten met onze slaapplekken maar weekend is goed verlopen. Bedankt voor jullie locatie!!

Geschreven door: Karin Overtoom-van d,

Afgelopen Hemelvaart-weekend voor de 10e maal de Hondelhoeve bezocht. Er stonden zelfs bloemen voor ons klaar vanwege dit jubileum!! Wij vinden de Hondelhoeve een geweldige locatie en het voelt inmiddels als thuiskomen. Dit jaar voor het eerst in het nieuwe gebouw gezeten, ziet er prachtig uit, van alle gemakken voorzien. En wat heerlijk dat alles zo schoon is. Kortom wij hopen nog zeer veel jaren te komen.

Geschreven door: Kri-Janda,

Superleuk familieweekend met 40 personen gehad bij de Hondelhoeve! Netjes, schoon, ruim en mooi weer! Gastvrije ontvangst en alle medewerking! Wijnproeverij en letterboxenwandeling een aanrader!

Geschreven door: Treanne,

Super weekend. Super huis, super buiten terrein, super service. Dekbeddenpakket vergeten. Ach kan gebeuren. U krijgt er 1 van het huis. 2 glazen kapot. Ach mevrouw, dat valt binnen de tolerantie. Super toch. Waar tref je dat. Volgend jaar gaan we weer met 5 gezinnen. Samen en toch privacy. Ieder zijn eigen huisje en een groot huis samen.

Geschreven door: Margot Klingers,

We hebben een heerlijk weekend in de Hondelhoeve gehad. Het ruime hoekappartement was geweldig om onze groep te huisvesten. Ook de kleine appartementen zorgde er voor dat we allen een zekere privacy konden ervaren. Geweldig. De keuken was top, we hebben dat elders wel anders meegemaakt.En dan als verrassing de heerlijke cake. Iedereen vond het een prima plek voor een groepvakantie. Ook het weer was ons goed gezind waardoor we lang heerlijk buiten aan de lange tafel konden zitten, ook het terrein om de appartementen zorgde dat we geheel van andere gasten waren afgezonderd zodat we ook daar voldoende privacy hadden. Voldoende parkeerplaatsen. Kortom een geweldige locatie waar we mogelijk nog wel een keer terug zullen komen. Ook werd er goed gezorgd voor de achtergebleven fles in de vriezer! Nogmaals dank daarvoor.

Geschreven door: Fam Witteveen `Mol,

ons " Mollenweekend "hebben wij doorgebracht op het Erf, en het was mede door de geweldige lokatie een succes! ideaal dat de grote zaal en slaapgelegenheid apart zijn en de keuken van alle gemakken is voorzien.... wat waren we blij met de super vaatwasmachine!!!Wij zullen zeker deze lokatie aan anderen aanbevelen!rn

Geschreven door: Gonny Rusthoven,

Afgelopen weekend met de hele familie genoten op de Hondelhoeve! Goede ontvangst met een heerlijke cake! Prachtige ruimte met veel privacy! Schoon, mooie omgeving en alles heel ruim opgezet! Echt de moeite waard voor grote groepen!!

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>