Richard & Jolanda van der Hulst | Hondelweg 1 |
9463 TG Eext | Tel: 0592 - 263470 |
Mob: +31 (6) 21 87 08 77

Heeft u vragen ? Bel of Whatsapp ons! +31 (6) 21 87 08 77

Gastenboek


Plaats nieuw bericht

Naam:
Email:
Bericht:
Plaats bericht

Geschreven door: Erik Meijles,

Drie fijne veldweken achter de rug met een stel hardwerkende studenten. De Hondelhoeve is hier een uitstekende locatie voor: goede slaapplekken, uitstekende maaltijden (erg belangrijk na een dag veldwerk) en vooral: een fijne lichte uitwerkruimte. Ik zie nu alweer uit naar volgend jaar!

Geschreven door: Boudien Zijlstra,

Echt geweldig weekend gehad op de Hondelhoeve! Iedereen was dik tevreden over de prachtige locatie, de grote hoeveelheid slaapkamers met eigen sanitair. Ook was alles lekker schoon, opgemaakte bedden. Ook is de vaatwasser volop geprezen!!! De kinderen, die zagen we bijna niet! Die waren op de skelters, voetballen of volleyballen. Kortom, top-weekend! Bedankt voor de gastvrijheid! En wie weet, tot een volgende keer!

Geschreven door: Josje Wiertsema,

Prima weekend gehad tgv het 55-jarig huwelijk van onze ouders op deze locatie. De service was uitstekend. Het was er keurig schoon en het was erg plezierige dat er zo'n uitstekende/snelle vaatwasser stond

Geschreven door: Ellen Hosmus,

Super leuk weekend gehad, warm ontvangt met eigen gebakken kruidcake , helemaal leuk.Perfect met alle kinderen, genoeg speelfietsjes/autootjes en ruimte. Het was even passen en meten met onze slaapplekken maar weekend is goed verlopen. Bedankt voor jullie locatie!!

Geschreven door: Karin Overtoom-van d,

Afgelopen Hemelvaart-weekend voor de 10e maal de Hondelhoeve bezocht. Er stonden zelfs bloemen voor ons klaar vanwege dit jubileum!! Wij vinden de Hondelhoeve een geweldige locatie en het voelt inmiddels als thuiskomen. Dit jaar voor het eerst in het nieuwe gebouw gezeten, ziet er prachtig uit, van alle gemakken voorzien. En wat heerlijk dat alles zo schoon is. Kortom wij hopen nog zeer veel jaren te komen.

Geschreven door: Kri-Janda,

Superleuk familieweekend met 40 personen gehad bij de Hondelhoeve! Netjes, schoon, ruim en mooi weer! Gastvrije ontvangst en alle medewerking! Wijnproeverij en letterboxenwandeling een aanrader!

Geschreven door: Treanne,

Super weekend. Super huis, super buiten terrein, super service. Dekbeddenpakket vergeten. Ach kan gebeuren. U krijgt er 1 van het huis. 2 glazen kapot. Ach mevrouw, dat valt binnen de tolerantie. Super toch. Waar tref je dat. Volgend jaar gaan we weer met 5 gezinnen. Samen en toch privacy. Ieder zijn eigen huisje en een groot huis samen.

Geschreven door: Margot Klingers,

We hebben een heerlijk weekend in de Hondelhoeve gehad. Het ruime hoekappartement was geweldig om onze groep te huisvesten. Ook de kleine appartementen zorgde er voor dat we allen een zekere privacy konden ervaren. Geweldig. De keuken was top, we hebben dat elders wel anders meegemaakt.En dan als verrassing de heerlijke cake. Iedereen vond het een prima plek voor een groepvakantie. Ook het weer was ons goed gezind waardoor we lang heerlijk buiten aan de lange tafel konden zitten, ook het terrein om de appartementen zorgde dat we geheel van andere gasten waren afgezonderd zodat we ook daar voldoende privacy hadden. Voldoende parkeerplaatsen. Kortom een geweldige locatie waar we mogelijk nog wel een keer terug zullen komen. Ook werd er goed gezorgd voor de achtergebleven fles in de vriezer! Nogmaals dank daarvoor.

Geschreven door: Fam Witteveen `Mol,

ons " Mollenweekend "hebben wij doorgebracht op het Erf, en het was mede door de geweldige lokatie een succes! ideaal dat de grote zaal en slaapgelegenheid apart zijn en de keuken van alle gemakken is voorzien.... wat waren we blij met de super vaatwasmachine!!!Wij zullen zeker deze lokatie aan anderen aanbevelen!rn

Geschreven door: Gonny Rusthoven,

Afgelopen weekend met de hele familie genoten op de Hondelhoeve! Goede ontvangst met een heerlijke cake! Prachtige ruimte met veel privacy! Schoon, mooie omgeving en alles heel ruim opgezet! Echt de moeite waard voor grote groepen!!

Geschreven door: W. van Emmerik,

Al 24 jaar hebben wij op locaties overal in Nederland familieweekend gevierd. Dit jaar was het 1e jubileum: 25 jaar. En alhoewel veel afhangt van het mooie weer en het goede humeur van de deelnemers is de locatie zeker een niet te onderschatten factor; dat hebben wij de afgelopen 25 wel geleerd. De Hondelhoeve is een toplocatie, de 5 recron sterren meer dan waard. Grote zaal, speelzaal voor de kleineren, slaapvertrekken, de keuken, toiletten en de appartementen: alles spic en span! Richard en Jolanda: namens de voltallige familie heel veel dank en hou de kwaliteit hoog. We komen beslist nog eens langs! Willem en Ellie

Geschreven door: Petra van eersel,

Begin oktober hier genoten met zo'n 40 volwassenen. Totale accomodatie geboekt. Wat netjes, wat leuk ingericht. Keukens prachtig met goede apparatuur. Hondsrug maaltijd smaakvol en op tijd gebracht. Bedden heerlijk, zat speelgoed aanwezig, de speelkamer is erg leuk. Hebben een heerlijk weekend gehad. Dankjewel Richard en Jolanda! Jullie hebben het goed voor elkaar!

Geschreven door: Louise en vriendengr,

Wij hebben een super weekend bij jullie gehad! Mooie omgeving, prachtig hoofdgebouw, gloednieuw alles! De kamers zijn prima en de bedden slapen goed. Buiten hebben we heerlijk gezeten en een vuurtje gestookt. Echt een pracht plek! We hebben heerlijk bij jullie gegeten en het was goed ingeschat qua hoeveelheden. We zullen jullie zeker bij anderen aanbevelen! Bedankt voor jullie gastvrijheid en misschien tot ziens!

Geschreven door: Familie van Ewijk,

Wij verbleven van 21t/m 24 september in de Hondelhoeve. Inmiddels is dit de 5e keer.voor onze familie ins dit THE place to be. Een prima omgeving om te fietsen of te wandelen. Maar vooral is het de gastvrijheid van Richard en Jolanda het hem doen. De accommodatie is prima verzorgd. De slaapkamers zijn schoon en de bedden slapen heerlijk. Het nieuwe verblijf voor de dag is een plaatje. Het is zeker de bedoeling om hier terug te keren. Richard en Jolanda bedankt.

Geschreven door: Mary en Richard Klij,

Wij hebben het prima gehad op onze familiereunie. Wij waren met 42 personen van nul tot 72 jaar, en onze ervaring is dat het huis en de buitenruimte heel geschikt zijn voor mensen van alle leeftijden: de skelters waren erg in trek, en hetzelfde gold voor het volleybalveld, de tafeltennistafels en de pooltafel. Het huis ziet er fraai uit, de kamers zijn schoon en de bedden heel goed. De 5 appartementjes zijn supergeschikt voor gezinnen. Al met al, een aanrader!

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>