Richard & Jolanda van der Hulst | Hondelweg 1 |
9463 TG Eext | Tel: 0592 - 263470 |
Mob: +31 (6) 21 87 08 77

Heeft u vragen ? Bel of Whatsapp ons! +31 (6) 21 87 08 77

Gastenboek


Plaats nieuw bericht

Naam:
Email:
Bericht:
Plaats bericht

Geschreven door: Richard Durenkamp,

Voor ons jaarlijkse familieweekend kwamen we uit bij Mooi Plekkie in Eext. Wat een fijne plek was dit. Je hebt privacy door middel van 5 aan elkaar geschakelde appartementen en kunt bij elkaar zijn in de gemeenschappelijke ruimte. Buiten zijn is hier fantastisch. Voor de kinderen is er meer dan voldoende om mee te spelen en de ouderen hebben een mooie stookplek om gezellig bij te zitten. Wij hadden een BBQ besteld bij Richard en deze was keurig verzorgd. Al met al komen wij hier graag weer en hebben voor volgend jaar inmiddels geboekt.

Geschreven door: Ine,

Het heet terecht 'Mooiplekkie'! Wat een fijne locatie om met je kinderen en kleinkinderen te verblijven. Ieder zijn eigen huisje voor als je toch even op jezelf wilt zijn, en een fijne ruimte om samen te kunnen zijn. Heerlijk samen buiten zijn, waar de kinderen fijn kunnen spelen (en de ouders ook ;) )Aan alles is gedacht, t/m traphekjes. En niet onbelangrijk: heerlijke bedden (boxsprings). Wij komen heel graag nog eens terug!

Geschreven door: Gea,

We vierden ons 40 jarig huwelijk met kinderen en kleinkinderen in de Hondelhoeve. We hebben genoten! Fijne accomodatie waarbij iedereen ook even op zichzelf kan zijn. Mooie nieuwe badkamers, lekkere bedden. En ruime groepskamer. Genoeg serviesgoed en grote oven! Buiten is het genieten van de skelters, voetbal- en volleybalveld.

Geschreven door: Ida van Ekeren,

Wij hebben hier een heerlijke dagen gehad samen met onze kinderen en kleinkinderen. Echt een ideale ruimte voor meerdere gezinnen. Apart en toch samen. Gezellige groepsruimte. Veel servies goed, makkelijke keuken. En het buitenverblijf is echt heerlijk. Wat hebben onze 10 kleinkinderen zich heerlijk vermaakt. Echt grandioos. Aan te bevelen.

Geschreven door: tamara,

Met je eigen gezin in een eigen huisje en toch de mogelijkheid voor samen zijn. Zeer prettige eigenaren, relaxt. Mooi buiten terrein, goed vermaak voor kinderen. Zeker de moeite waard.

Geschreven door: Marga,

Ideaal verblijf voor groep, die toch wat privacy willen. Fijne keuken. Genoeg mogelijkheden om voor een grote groep wat lekkers op tafel te zetten. Gezamenlijke ruimte is ruim en gezellig.

Geschreven door: Elise Hak,

Wat een heerlijke accomodatie zeg! Je kan alles samen doen maar ook gelegenheid om even je eigen momentje te pakken. En buiten is het heerlijk vertoeven.. oh en die keuken.. TOP!

Geschreven door: Marijke verleg,

Zo de was ligt weer schoon in de kast, de vakantie spullen zijn weer opgeborgen, we gaan weer aftellen tot we weer mogen. Dan met de familie. En dan over 2 jaar komen we vast en zeker weer met de vrienden club die het net als wij een fantastische accommodatie vonden en net als wij zelf het gevoel hadden van thuis komen. Dank je Richard en Jolanda. P.S. zag alweer een foto voorbijkomen van onze"troep"

Geschreven door: Jolanda Postma ,

We hebben een geweldig familieweekend gehad met 23 personen. Alle kamer een eigen badkamer en mooie ruime woonkamer en keuken. De kinderen hebben zich ondanks het niet echt mooie weer prima vermaakt. Zeker voor herhaling vatbaar!

Geschreven door: Gertjan,

Dit jaar ons 26e oktoberweekend in Nederland gehouden. Mooie groepsruimte met alles wat je nodig hebt en goede slaapplaatsen. Ook veel bos in de omgeving. Dus leuk wandelen. Voor iedereen aan te raden.

Geschreven door: Ilse,

Geweldig huis om een familieweekend te houden. Grote woonkamer + keuken, alle kamers een eigen badkamer met douche en wc. Maar 15 minuutjes lopen en je hebt een mooie wandelroute naar Hunebedden. Ook is het maar 15 minuutjes met de auto naar Assen. Een erg ruime, gezellige plek met een hele vriendelijke eigenaar Richard. Wij komen graag nog eens terug.

Geschreven door: Fam. Daalhof,

Wij hebben ons 50 jarig huwelijksfeest hier gevierd met 22 familieleden. Een groot pluspunt zijn toch de 5 aparte accomodaties zodat wanneer gewenst ieder zich nog even op eigen stekkie kan terugtrekken. De verzorging was prima waaronder een uitstekende bbq waarover iedereen enthousiast was. Kortom het was een prima weekend.

Geschreven door: Fam. Wijnstekers,

Geschreven door :Karin 31-08-2019 12.45 Wij hebben een geslaagd weekend gehad. Het ontbijt was zeer geslaagd. En goed verzorgd. Er moest een bed naar beneden dat was geen probleem. Er stond een ontzettend lekkere tulband klaar. Alles was net en verzorgd. Vast voor herhaling vatbaar.

Geschreven door: Wilma,

Een zéér geslaagd weekend hebben we gehad in 't Veld. Het was een verrassing waar we zouden komen, maar we hebben geen moment spijt gehad !! De kleinkinderen willen graag weer terug komen, want er was ook zoveel te doen. Het was groot genoeg voor ons 21-en ! Nogmaals bedankt :-)

Geschreven door: Fam Schipper,

Wij hebben met onze familie een heerlijk familieweekend gehad op deze rustige en mooie plek en omgeving. Ieder zijn/haar eigen huisje waar je, je even terug kan trekken wanneer je wilt en gezamenlijk eten/zitten in de ruime gezamenlijke eet en woonkamer. Zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar! Wij hebben gebruik gemaakt van de BBQ en het getroffen met het weer waardoor wij heerlijk buiten konden vertoeven en de kinderen zich uitstekend vermaakt hebben met alle speeltoestellen. (Spellen op het veld, pingpongen, buikglijden met water spelen enz..) kampvuuravond gehouden wat ook heel geslaagd was. Bedankt voor dit leuke weekend!

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>