Richard & Jolanda van der Hulst | Hondelweg 1 |
9463 TG Eext | Tel: 0592 - 263470 |
Mob: +31 (6) 21 87 08 77
Terug naar Nieuws

We hebben weer geitjes!

Gepubliceerd op:
We hebben weer geitjes!

 Nadat de vorige geitjes allebei overleden waren hebben we een poosje alleen kippen gehad

 Af en toe kwamen daar een paar shetlandpony's bij om het gras kort te houden. Maar inmiddels hebben we weer twee dwerggeitjes. Moeder en dochter die al dan niet luisteren naar de namen Aly en Lytse Wytske. De mollen die het bij ons ook gezellig vinden, proberen we toch op andere gedachten te brengen.


35 zonnepanelen!

35 zonnepanelen!
 In 2016 hebben we een zonneboiler geïnstalleerd. Dat scheelt ons een boel gas.Nu was het tijd voor zonnepanelen om ook de benodigde stroom zelf op te wekken. Het dak is groot genoeg, de hellinghoek bijna ideaal, de ligging t.o.v. de zon niet helemaal, maar met de 35 panelen die er nu liggen zouden we per saldo aardig op nul moeten komen. Weer een grote stap gezet in het duurzaam ondernemen...U kunt dus nu bij ons zonverwarmd douchen en op zonne-energie koffie zetten, bier koelen en broodjes bakken...
 

Nieuwe boxspringbedden

Nieuwe boxspringbedden
 30 nieuwe bedden voor Hondelhoeve 't Erf. We worden vaak geroemd om onze goede bedden. Daar zijn we uiteraard heel blij mee, maar dat betekent wel dat we regelmatig investeren in nieuwe bedden en matrassen om deze waardering hoog te houden..