Richard & Jolanda van der Hulst | Hondelweg 1 |
9463 TG Eext | Tel: 0592 - 263470 |
Mob: +31 (6) 21 87 08 77
Gepubliceerd op:
Zonneboiler

De twee combi-ketels bij de slaapkamers en huisjes waren aan vervanging toe. Mooi moment om 'ns even Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen en te kiezen voor een zonneboiler. 

Daar hebben we geen Green Key voor nodig. We hebben gekozen voor een systeem van FlexHeat. Een grote boiler waarin het water voorverwarmd wordt door de 72 heatpipes op het dak. Onze vaste installateur Kamps uit Rolde heeft een mooi stuk werk geleverd en gelijk ook de douches voorzien van thermostaatkranen. Comfortabel, veilig en zonverwarmd douchen dus! Een flinke investering en we zijn heel benieuwd naar de daadwerkelijke besparing in m3 gas (en Euro's...).

Bekijk ook

Verbouwen in crisistijd

Verbouwen in crisistijd
 In ons plan om van twee groepsaccommodaties terug te gaan naar één, hadden we ook bedacht om een flinke verbouwing te doen. Mooiplekkie 't Veld uitbreiden met een slaapkamer met badkamer op de begane grond en alle badkamers renoveren. En toen brak de coronacrisis uit.

Kleinschaligheid is het nieuwe normaal

Kleinschaligheid is het nieuwe normaal
 Voor ons goed nieuws van de Veiligheidsregio Drenthe:

Minder is het nieuwe meer!

Minder is het nieuwe meer!
 We hebben onze woonboerderij verkocht. En om niet dakloos te worden hebben we besloten om te verhuizen naar een van onze groepsaccommodaties.