Groepsaccommodatie Drenthe 20 personen

Familieweekend of vriendenweekend in Drenthe

Vriend(inn)engroepen of families tot zo'n 20 personen kunnen terecht in Mooiplekkie 't Veld. Een voormalige boerderij omgebouwd tot gezellig privé vakantieparkje op een omheind terrein ter grootte van zo'n anderhalf voetbalveld. Je loopt elkaar niet in de weg hier...
Je huurt ons vakantiehuis exclusief voor jouw groep, er zijn geen andere gasten. Alle ruimte en privacy dus. 

Verblijfsruimte groepsaccommodatie

Mooiplekkie 't Veld bestaat uit een rijtje van vijf compleet uitgeruste vakantiehuisjes, vier kleine en een grote. Een heel straatje dus.
Ideaal voor groepen die naast gezellig samenzijn ook prijs stellen op privacy en comfort.
Het grote hoekhuis beschikt over een ruime woonkamer/keuken van zo'n 65m2, zodat er voldoende ruimte is om met z'n allen te eten en te recreëren. De open keuken is van alle gemakken voorzien, zoals 5-pits gasfornuis, grote oven, vaatwasser, koelkast, vriezer, enzovoorts.

Slaapkamers en badkamers

Totaal zijn er 5 driepersoonskamers, 3 tweepersoonskamers en 3 tweepersoons bedstedes. Overal staan goede boxspringbedden van 90x200cm. De bedstedes hebben een tweepersoonsbed van 140x200cm. In elk van de vier huisjes kunnen vijf personen slapen, in het grote huis acht. Meer dus dan het maximum aantal personen, maar zo is er altijd een goede indeling te maken. Alle huisjes hebben uiteraard een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Het grote huis is onlangs uitgebreid met een slaapkamer/badkamer op de begane grond. Totaal zijn er dus zes badkamers!

Buitenterrein groepsverblijf

Buiten heeft u alle ruimte op het beschutte terras en de tuin. Uiteraard voorzien van de nodige picknickbanken en tuinstoelen en tafels.
Het terras grenst aan het grote speelveld met geitenweitje, een volleybalveld en speeltoestel. Kinderen zullen zich ook vermaken met de diverse skelters, te vinden in de kapschuur.