Gastenboek

Ben je bij ons te gast geweest? Dan vinden we het heel leuk als je hieronder een review schrijft. Toekomstige gasten lezen graag de ervaringen van gasten. E-mail adressen publiceren we niet. Alvast bedankt!

Reactie plaatsen

Reacties

Wilco Termeer
7 maanden geleden

Mooie schone locatie met vriendelijke eigenaren. Ontvangst was heerlijk met een lekkere cake. Huisjes zijn van alle gemakken voorzien en ook buiten kan je je prima vermaken. Zowel kinderen als volwassenen. Is ook een rustige omgeving. Al met al, wat ons betreft een toplocatie

Elise
9 maanden geleden

Wat een heerlijke accommodatie zeg! Je kan alles samen doen maar ook gelegenheid om even je eigen momentje te pakken. En buiten is het heerlijk vertoeven.. oh en die keuken.. TOP!

Marga
10 maanden geleden

Ideaal verblijf voor groep, die toch wat privacy willen. Fijne keuken. Genoeg mogelijkheden om voor een grote groep wat lekkers op tafel te zetten. Gezamenlijke ruimte is ruim en gezellig.

Mimi en Luna
10 maanden geleden

Wij hebben een midweek in een huisje gezeten tijdens de wielweek van Assen en hadden het reuze naar onze zin. Aardige mensen een fijn en schoon huisjes en heerlijk geslapen. Dankjewel en volgend jaar komen we weer!

Tamara
een jaar geleden

Met je eigen gezin in een eigen huisje en toch de mogelijkheid voor samen zijn. Zeer prettige eigenaren, relaxt. Mooi buiten terrein, goed vermaak voor kinderen. Zeker de moeite waard.

Ida
een jaar geleden

Wij hebben hier een heerlijke dagen gehad samen met onze kinderen en kleinkinderen. Echt een ideale ruimte voor meerdere gezinnen. Apart en toch samen. Gezellige groepsruimte. Veel servies goed, makkelijke keuken. En het buitenverblijf is echt heerlijk. Wat hebben onze 10 kleinkinderen zich heerlijk vermaakt. Echt grandioos. Aan te bevelen.

Gea
een jaar geleden

We vierden ons 40 jarig huwelijk met kinderen en kleinkinderen bij Mooiplekkie. We hebben genoten! Fijne accommodatie waarbij iedereen ook even op zichzelf kan zijn. Mooie nieuwe badkamers, lekkere bedden. En ruime groepskamer. Genoeg serviesgoed en grote oven! Buiten is het genieten van de skelters, voetbal- en volleybalveld.

Marijke
een jaar geleden

Zo de was ligt weer schoon in de kast, de vakantie spullen zijn weer opgeborgen, we gaan weer aftellen tot we weer mogen. Dan met de familie. En dan over 2 jaar komen we vast en zeker weer met de vrienden club die het net als wij een fantastische accommodatie vonden en net als wij zelf het gevoel hadden van thuis komen. Dank je Richard en Jolanda. P.S. zag alweer een foto voorbijkomen van onze"troep"

E. Hofsink
een jaar geleden

Fantastisch lang weekend gehad tijdens ons 40 jarig huwelijk. Fijne appartementen en mooie grote gemeenschappelijke ruimte. Mooie speelruimte buiten en genoeg activiteiten in de omgeving. Ontvangen met een heerlijke kruidcake. Inderdaad een Mooi Plekkie.

Pieter
2 jaar geleden

Het is niet alleen mooi plekkie, maar ook een heerlijk plekkie! Zeer veel vrijheid en ruimte!