Natuurhuisjes in UNESCO Geopark de Hondsrug

 

 

Vakantiehuizen voor rustzoekers, wandelaars en fietsers.

Ons groepsverblijf bestaat uit vier vakantiehuisjes en een groot huis voor het gezamenlijk verblijf. Als de accommodatie niet als geheel verhuurd is, bieden we de huizen apart aan als vakantiehuisje voor 1 tot 8 personen. Het is dus of groepsverblijf, of vakantiehuisje. Nooit samen en dat is wel zo rustig.

Er zijn nooit meer dan 20 gasten bij ons, we hebben geen zwemparadijs, animatieteam of ander grootschalig vermaak. Wel een eigen terrein groter dan een voetbalveld en 's nachts een prachtige sterrenhemel.

Natuurhuisje voor alleengaanden, stel of gezin met jonge kinderen.

Even er lekker tussenuit alleen, of met z'n tweeën? Lekker wandelen, fietsen, mountainbiken, of motorrijden in Drenthe. Onze huisjes bieden een comfortabel verblijf met, niet onbelangrijk, heel fijne boxspringbedden. En een mooi uitzicht over ons grote terrein en omliggende landerijen.

Natuurhuisje voor vier personen

 Met vier personen een paar dagen weg voor een bezoek aan Wildlands, TT-circuit, outdoorevenement, Festival of verzin maar een reden. In ons hoekhuisje kunt u voordelig verblijven. Eenvoudig, schoon, goede boxspringbedden, grote badkamer, eigen terras en mooi uitzicht. 

Familiehuis voor 6 tot 8 personen

Drie slaapkamers, twee badkamers, grote woonkamer met open keuken, groot terras en prachtig uitzicht.
Een van de slaapkamers is op de begane grond en heeft een eigen badkamer.
Totaal 6 boxspringbedden en de mogelijkheid om babybedjes of twee goede vouwbedden bij te plaatsen.