Gastenboek

Ben je bij ons te gast geweest? Dan vinden we het heel leuk als je hieronder een review schrijft. Toekomstige gasten lezen graag de ervaringen van gasten. E-mail adressen publiceren we niet. Alvast bedankt!

Reactie plaatsen

Reacties

Ida
een maand geleden

Wij hebben hier een heerlijke dagen gehad samen met onze kinderen en kleinkinderen. Echt een ideale ruimte voor meerdere gezinnen. Apart en toch samen. Gezellige groepsruimte. Veel servies goed, makkelijke keuken. En het buitenverblijf is echt heerlijk. Wat hebben onze 10 kleinkinderen zich heerlijk vermaakt. Echt grandioos. Aan te bevelen.

Gea
2 maanden geleden

We vierden ons 40 jarig huwelijk met kinderen en kleinkinderen bij Mooiplekkie. We hebben genoten! Fijne accommodatie waarbij iedereen ook even op zichzelf kan zijn. Mooie nieuwe badkamers, lekkere bedden. En ruime groepskamer. Genoeg serviesgoed en grote oven! Buiten is het genieten van de skelters, voetbal- en volleybalveld.

Marijke
2 maanden geleden

Zo de was ligt weer schoon in de kast, de vakantie spullen zijn weer opgeborgen, we gaan weer aftellen tot we weer mogen. Dan met de familie. En dan over 2 jaar komen we vast en zeker weer met de vrienden club die het net als wij een fantastische accommodatie vonden en net als wij zelf het gevoel hadden van thuis komen. Dank je Richard en Jolanda. P.S. zag alweer een foto voorbijkomen van onze"troep"

E. Hofsink
3 maanden geleden

Fantastisch lang weekend gehad tijdens ons 40 jarig huwelijk. Fijne appartementen en mooie grote gemeenschappelijke ruimte. Mooie speelruimte buiten en genoeg activiteiten in de omgeving. Ontvangen met een heerlijke kruidcake. Inderdaad een Mooi Plekkie.

Pieter
4 maanden geleden

Het is niet alleen mooi plekkie, maar ook een heerlijk plekkie! Zeer veel vrijheid en ruimte!

Renske
4 maanden geleden

We werden zeer vriendelijk , met eigen gebakken cake, ontvangen. Vragen die we van tevoren hadden werden heel vriendelijk beantwoord. De appartementen en algemene ruimte waren erg schoon. Het terrein was fantastisch, de kinderen (en volwassenen) hebben genoten van de skelters en sport attributen genoten. De skelters zijn niet nieuw.

Familie van der Vlies
4 maanden geleden

We hebben een fijne week gehad, ontvangen met heerlijke cake. Genoeg ruimte en (speel) mogelijkheden daardoor kon iedereen het naar zijn eigen zin maken.

Ine
4 maanden geleden

Het heet terecht 'Mooiplekkie'! Wat een fijne locatie om met je kinderen en kleinkinderen te verblijven. Ieder zijn eigen huisje voor als je toch even op jezelf wilt zijn, en een fijne ruimte om samen te kunnen zijn. Heerlijk samen buiten zijn, waar de kinderen fijn kunnen spelen (en de ouders ook ;) )Aan alles is gedacht, t/m traphekjes. En niet onbelangrijk: heerlijke bedden (boxsprings). Wij komen heel graag nog eens terug!

Richard
4 maanden geleden

Voor ons jaarlijkse familieweekend kwamen we uit bij Mooi Plekkie in Eext. Wat een fijne plek was dit. Je hebt privacy door middel van 5 aan elkaar geschakelde appartementen en kunt bij elkaar zijn in de gemeenschappelijke ruimte. Buiten zijn is hier fantastisch. Voor de kinderen is er meer dan voldoende om mee te spelen en de ouderen hebben een mooie stookplek om gezellig bij te zitten. Wij hadden een BBQ besteld bij Richard en deze was keurig verzorgd. Al met al komen wij hier graag weer en hebben voor volgend jaar inmiddels geboekt.