Gastenboek

Ben je bij ons te gast geweest? Dan vinden we het heel leuk als je hieronder een review schrijft. Toekomstige gasten lezen graag de ervaringen van gasten. E-mail adressen publiceren we niet. Alvast bedankt!

Reactie plaatsen

Reacties

Pieter
6 dagen geleden

Het is niet alleen mooi plekkie, maar ook een heerlijk plekkie! Zeer veel vrijheid en ruimte!

Renske
11 dagen geleden

We werden zeer vriendelijk , met eigen gebakken cake, ontvangen. Vragen die we van tevoren hadden werden heel vriendelijk beantwoord. De appartementen en algemene ruimte waren erg schoon. Het terrein was fantastisch, de kinderen (en volwassenen) hebben genoten van de skelters en sport attributen genoten. De skelters zijn niet nieuw.

Familie van der Vlies
11 dagen geleden

We hebben een fijne week gehad, ontvangen met heerlijke cake. Genoeg ruimte en (speel) mogelijkheden daardoor kon iedereen het naar zijn eigen zin maken.

Ine
11 dagen geleden

Het heet terecht 'Mooiplekkie'! Wat een fijne locatie om met je kinderen en kleinkinderen te verblijven. Ieder zijn eigen huisje voor als je toch even op jezelf wilt zijn, en een fijne ruimte om samen te kunnen zijn. Heerlijk samen buiten zijn, waar de kinderen fijn kunnen spelen (en de ouders ook ;) )Aan alles is gedacht, t/m traphekjes. En niet onbelangrijk: heerlijke bedden (boxsprings). Wij komen heel graag nog eens terug!

Richard
11 dagen geleden

Voor ons jaarlijkse familieweekend kwamen we uit bij Mooi Plekkie in Eext. Wat een fijne plek was dit. Je hebt privacy door middel van 5 aan elkaar geschakelde appartementen en kunt bij elkaar zijn in de gemeenschappelijke ruimte. Buiten zijn is hier fantastisch. Voor de kinderen is er meer dan voldoende om mee te spelen en de ouderen hebben een mooie stookplek om gezellig bij te zitten. Wij hadden een BBQ besteld bij Richard en deze was keurig verzorgd. Al met al komen wij hier graag weer en hebben voor volgend jaar inmiddels geboekt.