Richard & Jolanda van der Hulst | Hondelweg 1 |
9463 TG Eext | Tel: 0592 - 263470 |
Mob: +31 (6) 21 87 08 77

Heeft u vragen ? Bel of Whatsapp ons! +31 (6) 21 87 08 77

Gastenboek


Plaats nieuw bericht

Naam:
Email:
Bericht:
Plaats bericht

Geschreven door: Brenda Matthijs,

We hebben met 14 volwassenen en 14 kinderen Oud en Nieuw gevierd in de Hondelhoeve, lokatie 't Erf. Het is ons zeer goed bevallen! Het was slecht weer (koud en regen) maar door de grote, ruimte vide met talloze spellen, hebben de kinderen zich goed vermaakt. En wij hebben 2 avonden uitgebreid gekookt, wat erg goed kan in de grote- van alle gemakken voorzien- keuken. Wat ook erg prettig is, is dat elk gezin een eigen slaapkamer heeft met een badkamer. Niet wachten 's ochtends op elkaar en ook een beetje privacy op die manier. We komen graag een keer terug! Hartelijke groet, Brenda Matthijs

Geschreven door: ronald schildknegt,

Wij komen al jaren bij de hondelhoeve. Dit omdat het voor ons gemakkelijk is als we met onze vereniging aan een toernooi in de buurt mee doen. We kiezen voor de hondelhoeve, omdat alles goed geregeld is. Zoals de gastvrijheid. En de mogelijkheid om op elk tijdstip te kunnen ontbijten. Dus komen we er al jaren, en zullen we er ook nog jaren blijven komen.

Geschreven door: TTV Alexandria'66,

Wij hebben met de vereniging weer een heerlijk weekend beleefd bij de Hondelhoeve. De accommodatie is ideaal voor ons als vereniging en we komen dan ook zeker volgend jaar weer terug.

Geschreven door: Fam Sessink,

Wij komen net terug van een heerlijk weekend genieten met het gehele gezin. We hebben het perfecte weer gehad. weinig gezien van de omgeving maar wel volop genoten van alle skelters en fietsjes. De intocht van sinterklaas bekeken en een wandeling naar Gieten gemaakt. Met 10 volwassenen en 7 kids is het echt super geweest. Netjes en vezorgd en goed aangekleed. Gr Cynthia, Tom, Lieke en Estelle

Geschreven door: st. perspektief,

Dank u wel voor een onvergetelijk weekend met onze bezoekers!

Geschreven door: Familie Boekhout,

Wij zijn weer thuis van een heerlijk weekendje Eext. Locatie is perfect voor een familie weekend. Opa en Oma waren 50 jaar getrouwd en zijn met de kinderen en 9 kleinkinderen in het mooiste weekend van oktober geweest. Voor alle kleinkinderen was er wel iets te doen, leeftijden van 24 tot 2 jaar. Prachtig die skelters en fietsjes!!!!! We hebben een heerlijke boswandeling gemaakt, Boomkroonpad. En heerlijk met zijn allen zitten gourmetten. We hebben meer buiten gezeten dan binnen. En het slaapvertrek was ook prima!!! Heerlijk met elke slaapkamer een eigen douche. Groeten Rob-Greet-Ingrid-Frens-Arold-Taroeska-Elmar-Tamarah-Yoram-Rebecca-Job-Bo-Seb-Pibbe-Jickey en Kiki

Geschreven door: Fulco,

Heerlijk weekend gehad met de familie in 't Erf. De basis: ruime slaapkamers met goede bedden. Uitstekende professionele keuken, veel ruimte, ingsteld op kinderen - en dan zo'n omgeving. Als wij weer een familieweekend organiseren weten we waar we moeten zijn. Hondelhoeve, bedankt!

Geschreven door: Nicolette,

Van vrijdagmiddag 23 t/m maandagochtend 26 sept hebben we met een groep van 32 personen gebruik gemaakt van de accomodatie t Erf. Bij aankomst waren de bedden opgemaakt en stond er een heerlijke kruidcake klaar. Alles was goed voor elkaar. Deze accomodatie is voor mij een 9 waard.We komen zeker nog een keer terug.

Geschreven door: Ina Zondag,

Prima accomodatie.Alle benodigdheden aanwezig en goed op elkaar afgestemd. Ruimte genoeg.

Geschreven door: Fam. Veld,

Neven- en Nichtenweekend dit jaar in de Hondelhoeve van 23 t/m 25 september 2011. Mooie accommodatie, goede bedden, schoon sanitair. Servies ruim voorradig voor onze groep van 15 personen. in de huiskamer een lange tafel waar we met z'n allen gezellig om heen kunnen zitten. Voor ons is deze accommodatie een 8,5 waard. Door Hondelhoeve geregelde maaltijden via de plaatselijke slager zijn perfect. Fam. Veld

Geschreven door: s.zomer,

van 9/9/-12/9/2011 hadden wij een familiefeest in accomodatie 't veld - zeer geschikt met 5 aparte huisjes en 1 grote woon/eetkamer - vriendelijke ontvangst en zeer verzorgde catering - veel speelruimte voor de kinderen buiten -een aanrader!!!

Geschreven door: Eric,

Met meerdere personen een weekend in de Hondelhoeve geweest vanwege de GP Eext 2011. Prima accomodatie waar je je al gauw op je gemak voelt. Dit door de warme en spontane ontvangst en benadering door de beide eigenaren. Een rustieke plaats om ook weer langs te gaan voor een mooie fietsroute.

Geschreven door: Madalina,

We have recently been to Hondelhoeve and we are very pleased by the accommodation and services Richard and Jolanda offer. I would recommend this place to everyone who wants to have a nice calm break outside of the agitated city life.

Geschreven door: Annelou,

Met een groep van 22 man hebben wij goed gebruik kunnen maken van de accomodatie! Het volleybal veld was erg handig voor ons als studenten van sport en bewegen! De bedden sliepen heerlijk!

Geschreven door: Lizette,

We hebben het Pinksterweekend doorgebracht in accomodatie 't Veld van de Hondelhoeve. Met 21 personen, w.v. 11 kinderen in de leeftijd van 1 - 14 jaar. Alles zag er keurig en schoon uit.De tulband die klaarstond bij aankomst viel erg in de smaak! Kinderen en volwassenen hebben zich goed vermaakt (met skelters en fietsen). Verbeterpunt, de sanitaire ruimte in de drie tussenliggende appartementjes. Deze vonden we erg krap en geen/te weinig ventilatie mogelijkheden, waardoor het al snel niet erg fris rook.

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>