Richard & Jolanda van der Hulst | Hondelweg 1 |
9463 TG Eext | Tel: 0592 - 263470 |
Mob: +31 (6) 21 87 08 77

Heeft u vragen ? Bel of Whatsapp ons! +31 (6) 21 87 08 77

Gastenboek


Plaats nieuw bericht

Naam:
Email:
Bericht:
Plaats bericht

Geschreven door: Familie Boekhout,

Wij zijn weer thuis van een heerlijk weekendje Eext. Locatie is perfect voor een familie weekend. Opa en Oma waren 50 jaar getrouwd en zijn met de kinderen en 9 kleinkinderen in het mooiste weekend van oktober geweest. Voor alle kleinkinderen was er wel iets te doen, leeftijden van 24 tot 2 jaar. Prachtig die skelters en fietsjes!!!!! We hebben een heerlijke boswandeling gemaakt, Boomkroonpad. En heerlijk met zijn allen zitten gourmetten. We hebben meer buiten gezeten dan binnen. En het slaapvertrek was ook prima!!! Heerlijk met elke slaapkamer een eigen douche. Groeten Rob-Greet-Ingrid-Frens-Arold-Taroeska-Elmar-Tamarah-Yoram-Rebecca-Job-Bo-Seb-Pibbe-Jickey en Kiki

Geschreven door: Fulco,

Heerlijk weekend gehad met de familie in 't Erf. De basis: ruime slaapkamers met goede bedden. Uitstekende professionele keuken, veel ruimte, ingsteld op kinderen - en dan zo'n omgeving. Als wij weer een familieweekend organiseren weten we waar we moeten zijn. Hondelhoeve, bedankt!

Geschreven door: Nicolette,

Van vrijdagmiddag 23 t/m maandagochtend 26 sept hebben we met een groep van 32 personen gebruik gemaakt van de accomodatie t Erf. Bij aankomst waren de bedden opgemaakt en stond er een heerlijke kruidcake klaar. Alles was goed voor elkaar. Deze accomodatie is voor mij een 9 waard.We komen zeker nog een keer terug.

Geschreven door: Ina Zondag,

Prima accomodatie.Alle benodigdheden aanwezig en goed op elkaar afgestemd. Ruimte genoeg.

Geschreven door: Fam. Veld,

Neven- en Nichtenweekend dit jaar in de Hondelhoeve van 23 t/m 25 september 2011. Mooie accommodatie, goede bedden, schoon sanitair. Servies ruim voorradig voor onze groep van 15 personen. in de huiskamer een lange tafel waar we met z'n allen gezellig om heen kunnen zitten. Voor ons is deze accommodatie een 8,5 waard. Door Hondelhoeve geregelde maaltijden via de plaatselijke slager zijn perfect. Fam. Veld

Geschreven door: s.zomer,

van 9/9/-12/9/2011 hadden wij een familiefeest in accomodatie 't veld - zeer geschikt met 5 aparte huisjes en 1 grote woon/eetkamer - vriendelijke ontvangst en zeer verzorgde catering - veel speelruimte voor de kinderen buiten -een aanrader!!!

Geschreven door: Eric,

Met meerdere personen een weekend in de Hondelhoeve geweest vanwege de GP Eext 2011. Prima accomodatie waar je je al gauw op je gemak voelt. Dit door de warme en spontane ontvangst en benadering door de beide eigenaren. Een rustieke plaats om ook weer langs te gaan voor een mooie fietsroute.

Geschreven door: Madalina,

We have recently been to Hondelhoeve and we are very pleased by the accommodation and services Richard and Jolanda offer. I would recommend this place to everyone who wants to have a nice calm break outside of the agitated city life.

Geschreven door: Annelou,

Met een groep van 22 man hebben wij goed gebruik kunnen maken van de accomodatie! Het volleybal veld was erg handig voor ons als studenten van sport en bewegen! De bedden sliepen heerlijk!

Geschreven door: Lizette,

We hebben het Pinksterweekend doorgebracht in accomodatie 't Veld van de Hondelhoeve. Met 21 personen, w.v. 11 kinderen in de leeftijd van 1 - 14 jaar. Alles zag er keurig en schoon uit.De tulband die klaarstond bij aankomst viel erg in de smaak! Kinderen en volwassenen hebben zich goed vermaakt (met skelters en fietsen). Verbeterpunt, de sanitaire ruimte in de drie tussenliggende appartementjes. Deze vonden we erg krap en geen/te weinig ventilatie mogelijkheden, waardoor het al snel niet erg fris rook.

Geschreven door: Laura van der Burght,

We hebben een lang Hemelvaartsweekend bij de Hondelhoeve doorgebracht met een groep van 15 personen van onze schaakclub. Het is echt een prima locatie! Alles ziet er keurig verzorgd uit en we kwamen niks te kort. De haan die 's morgens kraaide was iets minder leuk, maar de geitjes waren erg leuk! Het is zeker voor herhaling vatbaar!

Geschreven door: Jeroen,

Voor het tweede achtereenvolgende jaar schoolkamp gehad op de Hondelhoeve. Wederom prima bevallen. Gastvrij, kindvriendelijk en flexibel, zijn de woorden die me zo te binnen schieten. Complimenten dus!

Geschreven door: Fam. Beekman,

Met 14 wat oudere familieleden hebben we een heerlijk weekend gehad in 't Erf van de Hondelhoeve. Ieder stel een eigen slaapkamer met badkamer (wel een erg gladde douchevloer). De keuken is prima ingericht met professionele apparatuur. We misten alleen wel een wat kleinere pan. De eigen gebakken cake bij aankomst was een heerlijke verrassing. Het weer hadden we niet mee, maar toch was het een fijn weekend.

Geschreven door: Fam. Jentink, ,

We hebben, i.v.m. ons 40-jarig huwelijk, samen met kinderen em kleinkinderen een week-end op de Hondelhoeve doorgebracht. We hebben genoten. Prachtige locatie, leuke speelattributen ( skelters, fietsen enz. ) De kleinkinderen hebben genoten. Van de tafeltennistafel is dankbaar gebruik gemaakt. Dat ieder gezinnetje zijn eigen "appartementje" had, was erg gemakkelijk. Het ontbrak eigenlijk aan niets. Een aanrader!!

Geschreven door: Fam. T Bosma,

Met ons gezin van 22 personen hebben wij een mooi fam. weekend gehad op de Hondelhoeve.De kinderen hebben gretig gebruik gemaakt van de skelters en andere speelattributen . Ook de groten waren in hun sas met alles. De kamers waren fris en schoon.Super, ieder een eigen badkamer is ook uniek. Geweldig. De tulband ging er ook goed in . Kort gezegd Een aanrader voor iedereen.

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>