Richard & Jolanda van der Hulst | Hondelweg 1 |
9463 TG Eext | Tel: 0592 - 263470 |
Mob: +31 (6) 21 87 08 77

Heeft u vragen ? Bel of Whatsapp ons! +31 (6) 21 87 08 77

Gastenboek


Plaats nieuw bericht

Naam:
Email:
Bericht:
Plaats bericht

Geschreven door: Fam. T. Beltman,

Van 13 t/m 15 mei hebben we met ons hele gezin van 13 volwassenen en 2 kleintjes vertoefd in 't Veld. Het was er ruim, fris en gezellig. Alles wat je maar nodig kon hebben was aanwezig. Kortom, met ons allen hadden we een paar superfijne dagen. De tulband die bij aankomst op ons stond te wachten smaakte heerlijk. De banken zaten en de bedden sliepen erg goed. Ondanks dat het weer niet helemaal meezat hebben we ons geen moment verveeld. Ook volwassenen vinden skelters nog steeds leuk. Voldoende ruimte om te badmintonnen of voetballen.'s Avonds aan de geweldige tafel spelletjes doen. Volgens onszelf en (schoon)kinderen zeker voor herhaling vatbaar.

Geschreven door: familie van Houten,

Sfeervol, goed verzorgd, biedt vele mogelijkheden voor de hele familie. Eext is een fantastisch dorp in een prachtige omgeving. En altijd zon. Wij wilden direct voor het komende jaar boeken maar de accomodatie was de hele periode in 2012 al besproken.

Geschreven door: familie Verbaan,

een heerlijk Paasweekend in 't Erf. heerlijk ontspannen met onze eigen familie. de kinderen waren er ook bij maar die hebben zich elke dag uitstekend vermaakt met de skelters, fietsen, het volleybalnet en de tafeltennis. de aparte slaaplokatie bleek uiteindelijk heel prettig en de verblijfruimte heel practisch en voorzien van alles wat je nodig hebt om het fijn te hebben. al met al een plek om nog eens te gaan

Geschreven door: Familie Aalbers &,

Wat een super lokatie. En we hebben nogal wat eisen...want met een grote vriendengroep van 24 volwassenen en inmiddels 16 kinderen in alle leeftijden moet er voor ieder wat wils zijn. Skelters, fiets met zijspan, wat een feest voor die kids. En een afgeschermde tuin waar ze heerlijk los kunnen. Maar we houden zelf ook van een feestje en de keuken en gezamelijke ruimte is hiervoor ideaal (zonder dat de slaapkamers overlast hebben). Dat we 3 dagen zon hadden was ook niet verkeerd natuurlijk.

Geschreven door: Familie Noordink,

Wij hebben een erg gezellig weekend gehad in de accomodatie 't Veld. We hebben geboekt n.a.v. de vele positieve reacties op Zoover, maar het was nog beter dan we hadden verwacht! De eigenaar was vriendelijk en er stond zelfs een eigengebakken cake voor ons klaar! De kleinere appartementen waren prima. De grootste, waar we de meeste tijd verbleven, was erg gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien! De kinderen hebben zich buiten volop vermaakt met de vele speelmogelijkheden. Vooral de grote skelters uit de "leenschuur" waren erg in trek. Eext is een klein, maar erg sfeervol plaatsje. Er zijn veel wandel- en fietsmogelijkheden. Wij vinden de Hondelhoeve een echte aanrader!!

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>