Richard & Jolanda van der Hulst | Stationsstraat 25 |
9463 TH Eext | Tel: 0592 - 263470 |
Mob: +31 (6) 21 87 08 77

Heeft u vragen ? Bel of Whatsapp ons! +31 (6) 21 87 08 77

Gastenboek


Plaats nieuw bericht

Naam:
Email:
Bericht:
Plaats bericht

Geschreven door: Rona van Slooten,

Afgelopen maand zijn we met een groep van 25 personen bij jullie geweest. We zijn zeer gastvriendelijk ontvangen met een heerlijke cake. De accommodatie is zeer ruim, heel schoon, prima bedden en van alle gemakken voorzien. Ook de barbecue was uitstekend! We waren blij verrast! Nogmaals dank, Gondelvaart Aldeboarn

Geschreven door: Sietske,

Half januari zijn wij met ons team een nachtje in het mooie besneeuwde Eext geweest. 't Erf was zeer geschikt voor een groep van ongeveer 30 man. We hebben uitgebreid kunnen koken door de handige en complete keuken en we hebben interactieve spellen kunnen doen door de ruime woonkamer. Er hangt een fijne sfeer in het huis. Het was een super leuk uitje waar de locatie veel aan heeft bijgedragen. De bedden sliepen prima. De volgende dag hebben we een mooie wandeling gemaakt naar de hunebedden (voor ons als stadse Utrechters een hele belevenis ;-)) en hebben we een Tai Chi workshop gekregen wat ook kon plaatsvinden in de ruime woonkamer. Zeker een aanbeveling voor een leuk weekendje weg met een grote groep! Bedankt Richard en Jolanda.

Geschreven door: Fam. Stins,

Eind jan. 2017 zijn we met ons hele gezin (17 personen) een weekend naar Mooi plekkie in Eext geweest in een woord geweldig. Wat een ruime, mooie accommodatie en wat een vriendelijke behulpzame eigenaar Heerlijk cake bij aankomst en zaterdag heerlijk gegeten aan de stamppot. Een echte aanrader ook voor grote gezelschappen en voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Geschreven door: Fam. v.d. Burg,

In de herfstvakantie zijn we met het hele gezin op de Hondelhoeve geweest. Gastvrije ontvangst met heerlijke cake-tulband, alles was schoon en netjes. Door de verschillende samenstelling van de gezinnen was het ideaal om een eigen plek voor elk gezin te hebben en dankzij de grote kamer en keuken toch gezamenlijk te ontbijten en spelletjes te doen. Groot veld erbij om te voetballen, skelters en klimtoestellen: voor elke leeftijd was er iets. Een aanrader voor familie- weekeinden, voldoende privacy voor gezinnen met kleine kinderen, baby's, en toch een gemeenschappelijke, zeer compleet wat betreft inventaris, ruimte. Uitstapjes naar Hooghalen, Boomkroonpad, Orvelte, Groningen en attractiepark Drouwenerzand. We geven onze ervaring in onze kennissenkring door!

Geschreven door: familie Stoop,

Afgelopen weekend, 7 tm 10 oktober, hebben wij genoten van een zéér gastvrij en goed verzorgd verblijf op de Hondelhoeve. De gehele accomodatie zag er schoon en netjes uit. De kinderen stoven direct naar de skelters en de kinderboerderij. Wat een ruimte daar! De kruidkoek stond klaar . Wat een ontvangst. Richard was zeer behulpzaam en erg vriendelijk. Wij kijken terug op een geweldig weekend en willen zeker eens terug komen. Een aanrader voor andere groepen. Wij hebben het al doorgegeven aan anderen.

Geschreven door: Valsch & Gemeen ,

Wij hadden een fantastisch weekend op 't Erf met 30 personen. Gezellige en flexibel ingerichte ruimte. Heerlijk terras voor de deur, goed geregelde BBQ, slaapvertrekken met eigen badkamers helemaal prima. En veel gastvrijheid en behulpzaamheid van Richard voorafgaande en tijdens het weekend.

Geschreven door: Ella van de Ven,

In het weekend 9-11 september hebben we met een groep van 17 vrienden genoten van ons verblijf in de accommotatie 'T veld. Alles was perfect: goed ingerichte huizen, goede bedden, goede fietsen en mooie omgeving. Wij hebben prachtig weer gehad en 's-avonds lang bij het kampvuur gezeten. Echt een mooi plekkie met hele mooie fietsroutes!

Geschreven door: Trudie,

Alweer een week geleden was het erg leuke familieweekend. We hebben genoten van het mooie weer, de mooie accomodatie, de ruimte, de rust en de gastvrijheid.

Geschreven door: Suzanne v,

Wat een geweldig vriendenweekend hebben wij gehad bij de hondelhoeve, accomodatie t erf! We waren met een groep van bijna dertig personen waaronder meerdere kinderen in verschillende leeftijden. Er waren bedjes en kinderstoelen klaar gezet voor de kleintjes en met een speciale speelkamer, speeltuintje, vuurplaats, skelters, dierenweitje en volleybalveld is er voor groot en klein van alles te doen. Bedankt voor de gastvrijheid en het warme welkom! De zelfgebakken tulband heeft ons erg verrast en was heerlijk! En we komen zeker een keer terug met zijn allen!

Geschreven door: Petra Abbring,

Een familieweekend gehad op t"Veld.. Mooie schone huisjes, ruimte genoeg voor 4 personen..de gemeenschappelijke ruimte ook groot genoeg voor een groep van 20 personen..Kortom een aanrader !

Geschreven door: Willem Huisman,

In het weekend van 19 en 20 augustus een prima verblijf gehad in de Hondelhoeve met onze 1e selectie van sv Bedum. Een gezellig en schoon verblijf en alles qua eten en drinken top geregeld. Een echte aanrader!!

Geschreven door: Familie van Velzen,

Wij hebben een heerlijke week gehad bij de Hondelhoeve. Onze dochters deden mee aan de European Junior Cycling Tour Assen, en in het huisje bij de Hondelhoeve even heerlijk relaxen, spelletje spelen, met de skelters of gezellig potje poolen. We hebben het erg leuk gehad. Bedankt Richard en Jolanda. Groetjes familie van Velzen en misschien tot volgend jaar

Geschreven door: Jan en Ellie Radersm,

Wij mochten ons 25 jarig huwelijksfeest vieren op de Hondelhoeve en zijn erg tevreden, het is Een prettige accommodatie, we konden er met 50 personen slapen,er is een grote tuin voor spel activiteiten, een mooie grote keuken met goede apparatuur, alles erg schoon en netjes, ook het contact met de eigenaar Richard was erg prettig. onze gasten waren ook allen zeer tevreden, dus een dikke aanrader.

Geschreven door: Gerard van der Wal e,

Voor de eerste keer op aanwijzing van familielid,Twee overnachtingen gemaakt bij de Hondelhoeve,om van daar uit naar de TT te gaan, Ik ben 100% tevreden,eten was uitstekend,de kamer schoon,en netjes,kortom zeer tevreden,en s,avonds na de race een heerlijk uitgebreide BBQ,ook het contact van tevoren,met vragen van mijn kant werden goed en vriendelijk beantwoord.Ik hoop dat ik, wanneer ik volgend jaar weer in de mogelijkheid ben om naar de TT te gaan ,weer welkom ben op de Hondelhoeve,bij Richard en zijn(fam c.q medewerkers)Hopelijk tot ziens,Gerard

Geschreven door: Johan Bosch,

De hele Schuiteman Wandel Groep uit Voorthuizen heeft 3 fantastische dagen op de hondelhoeve gehad. 9-10-11 Juni

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>