Richard & Jolanda van der Hulst | Hondelweg 1 |
9463 TG Eext | Tel: 0592 - 263470 |
Mob: +31 (6) 21 87 08 77

Heeft u vragen ? Bel of Whatsapp ons! +31 (6) 21 87 08 77

Gastenboek


Plaats nieuw bericht

Naam:
Email:
Bericht:
Plaats bericht

Geschreven door: Ingrid,

Super fijne accommodatie!
Perfect voor de kinderen!
Zeer mooie omgeving!
We komen zeker nog een keer terug!

Geschreven door: Lenny van de Wouw,

Heerlijk familie weekend achter de rug.
Super locatie. Super schoon. Super vriendelijk ontvangen. Super accommodatie. Algemene ruimtes , maar ook de slaapgelegenheid met eigen sanitair. Kindvriendelijk en genoeg te beleven. Voor ieder wat wils.
Zeker een aanrader voor grote en kleine groepen.

Richard en Jolanda bedankt voor jullie inzet en gastvrijheid. Top!

Geschreven door: Michel,

Net terug van een super paasweekend! Accommodatie 't Veld is voor onze familie, welke uit 5 gezinnen bestaat, de perfecte plek voor ons familie weekend! Door de 5 losse appartementen met elk 2 slaapkamers, een badkamer, woonkamer en keuken was er genoeg ruimte voor privacy! De gezamenlijke woonkamer en keuken zijn erg ruim en compleet, waardoor samen zijn erg prettig was en de kinderen genoeg ruimte hadden om te spelen! Ook de ruimte en faciliteiten buiten waren perfect, waardoor we van alles hebben kunnen doen!! Tot slot wil ik er aan toevoegen dat alles netjes schoon was en het ontvangst met de zelf gebakken cake van de eigenaar heel fijn was!! Echt een aanrader dus!!

Geschreven door: Armand Wemelsfelder,

Heel gezellige Kerstweek gehad in de Hondelhoeve. Een gezellige, multifunctionele woonkamer met voldoende ruimte en mogelijkheden en leuk en handig dat er een zijkamer is met poolbiljart. Het was lekker warm, wat heel fijn is in de winterdagen. Sanitair is heel netjes en de kamers zijn fijn. Vooral positief is dat iedere slaapkamer een eigen douche/toiletcombinatie heeft.

Geschreven door: Vriendenclub,

Een prachtig weekend gehad en een leuke omgeving! Huis was prima, iedereen een eigen slaapkamer en een gezellige grote woonkamer /<br /> Woonkeuken.

Geschreven door: Vriendenclub,

Een prachtig weekend gehad en een leuke omgeving! Huis was prima, iedereen een eigen slaapkamer en een gezellige grote woonkamer /<br /> Woonkeuken.

Geschreven door: Personeelsvereniging,

In oktober met onze personeelsvereniging (+ partners) een erg gezellig weekend beleefd met ongeveer 50 personen. We vonden het een prachtige locatie waar we alle activiteiten konden doen die we graag wilden. De locatie is schoon en voorzien van een complete keuken en ook de spelletjeskamer werd goed ontvangen. De slaapkamers waren prima, netjes schoon, en voorzien van goede bedden.<br /> <br /> De grote tuin is door ons gebruikt om te lasergamen en voor onze Highland Games. Ideale locatie.

Geschreven door: Familie Masselink,

Afgelopen weekend genoten bij Mooiplekkie! We hebben daar een super familieweekend beleefd met 30 personen. Mooie omgeving, ruime kamers/ huisjes, complete keuken (fijn zo'n snelle vaatwasser), speelhoek voor jong en oud, gastvrij ontvangst, top gastheer. Alles was er wat je nodig hebt. Echt top! Bedankt!

Geschreven door: Fam. van Emmerik,

Met de familie een geweldig gezellig weekend gehad. Ideaal voor de uiteen lopende leeftijden door de aparte huisjes kan een ieder naar behoefte naar bed zonder dat er last is van de gezelligheid in de gezamenlijke ruimte. Verder was alles keurig schoon en een keuken met alles aanwezig. Prima geregeld alles ga zo door!!

Geschreven door: fam Weustenenk,

Wij hebben met onze familie een heerlijk weekend gehad. De accommodatie was top. Fijn dat er naast een gezamenlijke ruimte ook voldoende privacy voor iedereen was, doordat er verschillende huisjes zijn. Het was er schoon en alles was aanwezig. De gezamenlijke ruimte was erg gezellig we hebben er 's avonds gezamenlijk spelletjes gedaan en lekker geborreld. Ook de tuin was zeer ruim, met een pingpong tafel waar veel gebruik van gemaakt is. Het weer was voor half oktober ook super zodat we zelfs nog een BBQ gehouden hebben. Natuurlijk mogen we de heerlijke eigen gebakken kruidkoek niet vergeten. Hierdoor voelden we ons heel erg welkom.

Geschreven door: Marie-José Sc,

Heerlijk familieweekend achter de rug in een zeer prettige locatie. Was helemaal top!

Geschreven door: Marlies,

Wij hebben echt een super vriendenweekend met kleine kinderen gehad!

Geschreven door: fam. IJzerman,

We hadden met onze (klein)kinderen een prima week in ´t Veld. Schone appartementen, ieder kon zijn eigen gang gaan, maar er was ook een lekker grote kamer waar spelletjes gedaan worden of ´s avonds een drankje worden genuttigd. De ruimte voor ons verblijf was heerlijk ruim waar de kleinkinderen zich prima konden vermaken met de skelters. Natuurlijk mag ook de heerlijke tulband niet ongenoemd blijven.

Geschreven door: Lisette Degrande,

Van maandag 17 tot en met maandag 24 juli, hebben wij met een groep mensen met een beperking een heerlijke vakantie beleefd. De locatie was heel gezellig. Een zalige terras waar we heel veel tijd hebben doorgebracht, iedere kamer zijn eigen sanitair en via de eigenaars hebben we beroep kunnen doen op een team verpleegkundigen om onze mensen te verzorgen. Als er een probleempje was werd het onmiddellijk opgelost! Kortom, zeker een aanrader en wie weet voor herhaling vatbaar! Groetjes van de groep van Ramoudttours Tours uit België!

Geschreven door: Petra Postma,

Wat een super geweldige locatie! Schoon, ruim veel te spelen, gratis skelters, pooltafel, tafelvoetbal etc... We hebben met onze familie met 22 personen erg genoten!! Een zeer vriendelijk en behulpzaam ontvangst en ook nog een lekkere cake stond er voor ons klaar. De aparte ruimte om te slapen was ook ideaal. Kortom een super weekend gehad, wat eigenlijk wel voor herhaling vatbaar is!

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>