Richard & Jolanda van der Hulst | Hondelweg 1 |
9463 TG Eext | Tel: 0592 - 263470 |
Mob: +31 (6) 21 87 08 77

Heeft u vragen ? Bel of Whatsapp ons! +31 (6) 21 87 08 77

Gastenboek


Plaats nieuw bericht

Naam:
Email:
Bericht:
Plaats bericht

Geschreven door: Valsch & Gemeen ,

Wij hadden een fantastisch weekend op 't Erf met 30 personen. Gezellige en flexibel ingerichte ruimte. Heerlijk terras voor de deur, goed geregelde BBQ, slaapvertrekken met eigen badkamers helemaal prima. En veel gastvrijheid en behulpzaamheid van Richard voorafgaande en tijdens het weekend.

Geschreven door: Ella van de Ven,

In het weekend 9-11 september hebben we met een groep van 17 vrienden genoten van ons verblijf in de accommotatie 'T veld. Alles was perfect: goed ingerichte huizen, goede bedden, goede fietsen en mooie omgeving. Wij hebben prachtig weer gehad en 's-avonds lang bij het kampvuur gezeten. Echt een mooi plekkie met hele mooie fietsroutes!

Geschreven door: Trudie,

Alweer een week geleden was het erg leuke familieweekend. We hebben genoten van het mooie weer, de mooie accomodatie, de ruimte, de rust en de gastvrijheid.

Geschreven door: Suzanne v,

Wat een geweldig vriendenweekend hebben wij gehad bij de hondelhoeve, accomodatie t erf! We waren met een groep van bijna dertig personen waaronder meerdere kinderen in verschillende leeftijden. Er waren bedjes en kinderstoelen klaar gezet voor de kleintjes en met een speciale speelkamer, speeltuintje, vuurplaats, skelters, dierenweitje en volleybalveld is er voor groot en klein van alles te doen. Bedankt voor de gastvrijheid en het warme welkom! De zelfgebakken tulband heeft ons erg verrast en was heerlijk! En we komen zeker een keer terug met zijn allen!

Geschreven door: Petra Abbring,

Een familieweekend gehad op t"Veld.. Mooie schone huisjes, ruimte genoeg voor 4 personen..de gemeenschappelijke ruimte ook groot genoeg voor een groep van 20 personen..Kortom een aanrader !

Geschreven door: Willem Huisman,

In het weekend van 19 en 20 augustus een prima verblijf gehad in de Hondelhoeve met onze 1e selectie van sv Bedum. Een gezellig en schoon verblijf en alles qua eten en drinken top geregeld. Een echte aanrader!!

Geschreven door: Familie van Velzen,

Wij hebben een heerlijke week gehad bij de Hondelhoeve. Onze dochters deden mee aan de European Junior Cycling Tour Assen, en in het huisje bij de Hondelhoeve even heerlijk relaxen, spelletje spelen, met de skelters of gezellig potje poolen. We hebben het erg leuk gehad. Bedankt Richard en Jolanda. Groetjes familie van Velzen en misschien tot volgend jaar

Geschreven door: Jan en Ellie Radersm,

Wij mochten ons 25 jarig huwelijksfeest vieren op de Hondelhoeve en zijn erg tevreden, het is Een prettige accommodatie, we konden er met 50 personen slapen,er is een grote tuin voor spel activiteiten, een mooie grote keuken met goede apparatuur, alles erg schoon en netjes, ook het contact met de eigenaar Richard was erg prettig. onze gasten waren ook allen zeer tevreden, dus een dikke aanrader.

Geschreven door: Gerard van der Wal e,

Voor de eerste keer op aanwijzing van familielid,Twee overnachtingen gemaakt bij de Hondelhoeve,om van daar uit naar de TT te gaan, Ik ben 100% tevreden,eten was uitstekend,de kamer schoon,en netjes,kortom zeer tevreden,en s,avonds na de race een heerlijk uitgebreide BBQ,ook het contact van tevoren,met vragen van mijn kant werden goed en vriendelijk beantwoord.Ik hoop dat ik, wanneer ik volgend jaar weer in de mogelijkheid ben om naar de TT te gaan ,weer welkom ben op de Hondelhoeve,bij Richard en zijn(fam c.q medewerkers)Hopelijk tot ziens,Gerard

Geschreven door: Johan Bosch,

De hele Schuiteman Wandel Groep uit Voorthuizen heeft 3 fantastische dagen op de hondelhoeve gehad. 9-10-11 Juni

Geschreven door: aalt de weerd,

Prima familie weekend gehad, grote woonkamer en keuken. Mooie Speelruimte Voor DE kleinkinderen.

Geschreven door: Hilda Jager,

Wat een toplocatie! Een heel weekend workshops en lezingen geven aan 10 cursisten en hun honden is best een uitdaging. Maar mede door de accommodatie en de gehele verzorging door Richard en Jolanda was het super geslaagd. Geen zin om zelf te koken? Aarzel niet maar laat het over aan de Hondelhoeve! Wat hebben we heerlijk gesmuld. Wij komen zeker terug!!

Geschreven door: familie Kastelein en,

Kou en natte sneeuw onderweg. Vanuit Leiden, Nijmegen, Veldhoven en Zutphen was de familie voorbereid op een koud weekend in het noorden. Gelukkig was het lekker warm in de huiskamer en in de appartementen. We pasten er allemaal in. In de grote huiskamer/keuken konden we samen eten aan de grote tafels en gezellig kletsen in de zithoek. Alles was aanwezig en schoon. Er was zelfs een lekkere welkomskruidkoek. De volgende dag scheen de zon zodat we ook nog hebben genoten van de mooie en rustige Drentse omgeving. Het is ons allemaal prima bevallen!

Geschreven door: eric-jan berendsen,

Hallo Richard en Jolanda, we hebben een fantastisch familieweekeinde gehad bij jullie. De appartementen waren prima, schoon en van alle gemakken voorzien. Ook de bedden zijn voor iemand van twee meter lang uitstekend te beslapen. De keuken van de gemeenschappelijke ruimte is professioneel uitgerust en de zitruimte in de 'huiskamer' erg gezellig. Het uitje is zeker voor herhaling vatbaar.

Geschreven door: A. Harder,

Prachtige ruimtes, keuken heel practisch, schone bedden, mooie locatie, vriendelijke gastheer,

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>