Richard & Jolanda van der Hulst | Hondelweg 1 |
9463 TG Eext | Tel: 0592 - 263470 |
Mob: +31 (6) 21 87 08 77

Heeft u vragen ? Bel of Whatsapp ons! +31 (6) 21 87 08 77

Gastenboek


Plaats nieuw bericht

Naam:
Email:
Bericht:
Plaats bericht

Geschreven door: Willem Huisman,

In het weekend van 19 en 20 augustus een prima verblijf gehad in de Hondelhoeve met onze 1e selectie van sv Bedum. Een gezellig en schoon verblijf en alles qua eten en drinken top geregeld. Een echte aanrader!!

Geschreven door: Familie van Velzen,

Wij hebben een heerlijke week gehad bij de Hondelhoeve. Onze dochters deden mee aan de European Junior Cycling Tour Assen, en in het huisje bij de Hondelhoeve even heerlijk relaxen, spelletje spelen, met de skelters of gezellig potje poolen. We hebben het erg leuk gehad. Bedankt Richard en Jolanda. Groetjes familie van Velzen en misschien tot volgend jaar

Geschreven door: Jan en Ellie Radersm,

Wij mochten ons 25 jarig huwelijksfeest vieren op de Hondelhoeve en zijn erg tevreden, het is Een prettige accommodatie, we konden er met 50 personen slapen,er is een grote tuin voor spel activiteiten, een mooie grote keuken met goede apparatuur, alles erg schoon en netjes, ook het contact met de eigenaar Richard was erg prettig. onze gasten waren ook allen zeer tevreden, dus een dikke aanrader.

Geschreven door: Gerard van der Wal e,

Voor de eerste keer op aanwijzing van familielid,Twee overnachtingen gemaakt bij de Hondelhoeve,om van daar uit naar de TT te gaan, Ik ben 100% tevreden,eten was uitstekend,de kamer schoon,en netjes,kortom zeer tevreden,en s,avonds na de race een heerlijk uitgebreide BBQ,ook het contact van tevoren,met vragen van mijn kant werden goed en vriendelijk beantwoord.Ik hoop dat ik, wanneer ik volgend jaar weer in de mogelijkheid ben om naar de TT te gaan ,weer welkom ben op de Hondelhoeve,bij Richard en zijn(fam c.q medewerkers)Hopelijk tot ziens,Gerard

Geschreven door: Johan Bosch,

De hele Schuiteman Wandel Groep uit Voorthuizen heeft 3 fantastische dagen op de hondelhoeve gehad. 9-10-11 Juni

Geschreven door: aalt de weerd,

Prima familie weekend gehad, grote woonkamer en keuken. Mooie Speelruimte Voor DE kleinkinderen.

Geschreven door: Hilda Jager,

Wat een toplocatie! Een heel weekend workshops en lezingen geven aan 10 cursisten en hun honden is best een uitdaging. Maar mede door de accommodatie en de gehele verzorging door Richard en Jolanda was het super geslaagd. Geen zin om zelf te koken? Aarzel niet maar laat het over aan de Hondelhoeve! Wat hebben we heerlijk gesmuld. Wij komen zeker terug!!

Geschreven door: familie Kastelein en,

Kou en natte sneeuw onderweg. Vanuit Leiden, Nijmegen, Veldhoven en Zutphen was de familie voorbereid op een koud weekend in het noorden. Gelukkig was het lekker warm in de huiskamer en in de appartementen. We pasten er allemaal in. In de grote huiskamer/keuken konden we samen eten aan de grote tafels en gezellig kletsen in de zithoek. Alles was aanwezig en schoon. Er was zelfs een lekkere welkomskruidkoek. De volgende dag scheen de zon zodat we ook nog hebben genoten van de mooie en rustige Drentse omgeving. Het is ons allemaal prima bevallen!

Geschreven door: eric-jan berendsen,

Hallo Richard en Jolanda, we hebben een fantastisch familieweekeinde gehad bij jullie. De appartementen waren prima, schoon en van alle gemakken voorzien. Ook de bedden zijn voor iemand van twee meter lang uitstekend te beslapen. De keuken van de gemeenschappelijke ruimte is professioneel uitgerust en de zitruimte in de 'huiskamer' erg gezellig. Het uitje is zeker voor herhaling vatbaar.

Geschreven door: A. Harder,

Prachtige ruimtes, keuken heel practisch, schone bedden, mooie locatie, vriendelijke gastheer,

Geschreven door: A.Sijnstra,

Prachtige locatie en van alle gemakken voorzien!Schone w.c\'s, douches en ruime kamers. Prima keuken uitrusting, grote gemeenschappelijke ruimte enz.Heerlijk week-end gehad met kinderen en kleinkinderen en zaterdag,s familie en vrienden. Toppy!

Geschreven door: Ingrid Ellermann,

Top locatie voor ons koor! Alles keurig in orde en heerlijke bedden! We hadden een perfect weekend en komen vast nog eens terug!Bedankt namens smartlappenkoor Heerlijk Leed

Geschreven door: StafEvent AIA,

Vorige week de aftrap van het nieuwe jaar op de Hondelhoeve gehad. Het was WEER goed, dankjewel!

Geschreven door: Vriendenweekend 2015,

Wat een mooie locatie en fijne ontvangst. Bij binnenkomst in de mooie schone locatie kwam de geur van de kruidkoek ons tegemoet. We hebben genoten van de grote en praktische gemeenschappelijke ruimte. Fijne tafels, goede zithoek en een handige speelruimte. Kleine tip: we hadden een groot gezelschap van theedrinkers. Twee waterkokers was handig geweest. Service was perfect en ook de buitenruimte van het complex is echt super. Deze locatie is echt value for money en we zullen hier als gezelschap vast nog eens terugkomen.

Geschreven door: Sido Nijholt,

Namens de hele familie kan ik zeggen dat de Hondelhoeve echt een top-locatie is. De keuken ziet er erg professioneel en schoon uit, er zijn genoeg activiteiten op de locatie te doen. Dit kan zowel binnen (pooltafel en spelletjes) als buiten (tafeltennis tafel en volleybal veld). Al met al waren we uiterst tevreden en zou ik het persoonlijk een 9 geven. Zeker een aanrader!

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>