Richard & Jolanda van der Hulst | Hondelweg 1 |
9463 TG Eext | Tel: 0592 - 263470 |
Mob: +31 (6) 21 87 08 77
Terug naar Mooiplekkie's Blogpagina

Nieuwe boxspringbedden

Gepubliceerd op:
Nieuwe boxspringbedden

 30 nieuwe bedden voor Hondelhoeve 't Erf. We worden vaak geroemd om onze goede bedden. Daar zijn we uiteraard heel blij mee, maar dat betekent wel dat we regelmatig investeren in nieuwe bedden en matrassen om deze waardering hoog te houden..

De bedden van Hondelhoeve 't Erf zijn compleet vervangen. Sommige matrassen begonnen wat door te zakken, de boxsprings hadden hier en daar een scheurtje of slijtplek. Gelijk maar rigoureus aangepakt en alle 30 boxsprings, matrassen, dekbedden en kussens vervangen. De bedden zijn geleverd door Hotelbedding uit Katwijk en die voorzien ook zeer gerenommeerde hotels van bedden. We durven dus wel te stellen dat u qua slaapcomfort niets te kort zult komen bij ons!

 

Bekijk ook

Verbouwen in crisistijd

Verbouwen in crisistijd
 In ons plan om van twee groepsaccommodaties terug te gaan naar één, hadden we ook bedacht om een flinke verbouwing te doen. Mooiplekkie 't Veld uitbreiden met een slaapkamer met badkamer op de begane grond en alle badkamers renoveren. En toen brak de coronacrisis uit.

Kleinschaligheid is het nieuwe normaal

Kleinschaligheid is het nieuwe normaal
 Voor ons goed nieuws van de Veiligheidsregio Drenthe:

Minder is het nieuwe meer!

Minder is het nieuwe meer!
 We hebben onze woonboerderij verkocht. En om niet dakloos te worden hebben we besloten om te verhuizen naar een van onze groepsaccommodaties.