Richard & Jolanda van der Hulst | Stationsstraat 25 |
9463 TH Eext | Tel: 0592 - 263470 |
Mob: +31 (6) 21 87 08 77
Terug naar Nieuws

Nieuwe boxspringbedden

Gepubliceerd op:
Nieuwe boxspringbedden

 30 nieuwe bedden voor Hondelhoeve 't Erf. We worden vaak geroemd om onze goede bedden. Daar zijn we uiteraard heel blij mee, maar dat betekent wel dat we regelmatig investeren in nieuwe bedden en matrassen om deze waardering hoog te houden..

De bedden van Hondelhoeve 't Erf zijn compleet vervangen. Sommige matrassen begonnen wat door te zakken, de boxsprings hadden hier en daar een scheurtje of slijtplek. Gelijk maar rigoureus aangepakt en alle 30 boxsprings, matrassen, dekbedden en kussens vervangen. De bedden zijn geleverd door Hotelbedding uit Katwijk en die voorzien ook zeer gerenommeerde hotels van bedden. We durven dus wel te stellen dat u qua slaapcomfort niets te kort zult komen bij ons!

 

Bekijk ook

35 zonnepanelen!

35 zonnepanelen!
 In 2016 hebben we een zonneboiler geïnstalleerd. Dat scheelt ons een boel gas.Nu was het tijd voor zonnepanelen om ook de benodigde stroom zelf op te wekken. Het dak is groot genoeg, de hellinghoek bijna ideaal, de ligging t.o.v. de zon niet helemaal, maar met de 35 panelen die er nu liggen zouden we per saldo aardig op nul moeten komen. Weer een grote stap gezet in het duurzaam ondernemen...U kunt dus nu bij ons zonverwarmd douchen en op zonne-energie koffie zetten, bier koelen en broodjes bakken...

Nieuwe vloerbedekking

Nieuwe vloerbedekking
 Het moest er een keer van komen, de oude vloerbedekking begon hier en daar toch wel wat slijtage te vertonen. 15 slaapkamers, overlopen, halletjes en een gang waren aan de beurt. Totaal bijna 400m2 vloer!

Zonneboiler

Zonneboiler
De twee combi-ketels bij de slaapkamers en huisjes waren aan vervanging toe. Mooi moment om 'ns even Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen en te kiezen voor een zonneboiler.