Richard & Jolanda van der Hulst | Hondelweg 1 |
9463 TG Eext | Tel: 0592 - 263470 |
Mob: +31 (6) 21 87 08 77
Terug naar Nieuws

Nieuwe vloerbedekking

Gepubliceerd op:
Nieuwe vloerbedekking

 Het moest er een keer van komen, de oude vloerbedekking begon hier en daar toch wel wat slijtage te vertonen. 15 slaapkamers, overlopen, halletjes en een gang waren aan de beurt. Totaal bijna 400m2 vloer!

 Dus de knoop doorgehakt en op pad gegaan voor nieuwe vloerbedekking. Uiteindelijk gekozen voor hetzelfde als er al lag: zeer slijtvast, comfortabel aan de voeten, geluiddempend, anti-bacterieel, brandvertragend en het ziet er ook nog goed uit!

De oude vloerbedekking leek voor de eeuwigheid verlijmd dus aan het verwijderen daarvan hebben we een flinke klus gehad. Ook van het gesleep met bedden, kasten e.d. willen we geen dagelijks werk maken... Het leggen hebben we laten doen door een professionele stoffeerder en we zijn erg blij met het resultaat.

De slaapkamers zien er prachtig uit, we kunnen er weer even tegen!

Bekijk ook

Kleinschaligheid is het nieuwe normaal

Kleinschaligheid is het nieuwe normaal
 Voor ons goed nieuws van de Veiligheidsregio Drenthe:

Minder is het nieuwe meer!

Minder is het nieuwe meer!
 We hebben onze woonboerderij verkocht. En om niet dakloos te worden hebben we besloten om te verhuizen naar een van onze groepsaccommodaties. 

35 zonnepanelen!

35 zonnepanelen!
 In 2016 hebben we een zonneboiler geïnstalleerd. Dat scheelt ons een boel gas.Nu was het tijd voor zonnepanelen om ook de benodigde stroom zelf op te wekken. Het dak is groot genoeg, de hellinghoek bijna ideaal, de ligging t.o.v. de zon niet helemaal, maar met de 35 panelen die er nu liggen zouden we per saldo aardig op nul moeten komen. Weer een grote stap gezet in het duurzaam ondernemen...U kunt dus nu bij ons zonverwarmd douchen en op zonne-energie koffie zetten, bier koelen en broodjes bakken...