Richard & Jolanda van der Hulst | Hondelweg 1 |
9463 TG Eext | Tel: 0592 - 263470 |
Mob: +31 (6) 21 87 08 77
Gepubliceerd op:
Nieuwe vloerbedekking

 Het moest er een keer van komen, de oude vloerbedekking begon hier en daar toch wel wat slijtage te vertonen. 15 slaapkamers, overlopen, halletjes en een gang waren aan de beurt. Totaal bijna 400m2 vloer!

 Dus de knoop doorgehakt en op pad gegaan voor nieuwe vloerbedekking. Uiteindelijk gekozen voor hetzelfde als er al lag: zeer slijtvast, comfortabel aan de voeten, geluiddempend, anti-bacterieel, brandvertragend en het ziet er ook nog goed uit!

De oude vloerbedekking leek voor de eeuwigheid verlijmd dus aan het verwijderen daarvan hebben we een flinke klus gehad. Ook van het gesleep met bedden, kasten e.d. willen we geen dagelijks werk maken... Het leggen hebben we laten doen door een professionele stoffeerder en we zijn erg blij met het resultaat.

De slaapkamers zien er prachtig uit, we kunnen er weer even tegen!

Bekijk ook

Verbouwen in crisistijd

Verbouwen in crisistijd
 In ons plan om van twee groepsaccommodaties terug te gaan naar één, hadden we ook bedacht om een flinke verbouwing te doen. Mooiplekkie 't Veld uitbreiden met een slaapkamer met badkamer op de begane grond en alle badkamers renoveren. En toen brak de coronacrisis uit.

Kleinschaligheid is het nieuwe normaal

Kleinschaligheid is het nieuwe normaal
 Voor ons goed nieuws van de Veiligheidsregio Drenthe:

Minder is het nieuwe meer!

Minder is het nieuwe meer!
 We hebben onze woonboerderij verkocht. En om niet dakloos te worden hebben we besloten om te verhuizen naar een van onze groepsaccommodaties.