Richard & Jolanda van der Hulst | Stationsstraat 25 |
9463 TH Eext | Tel: 0592 - 263470 |
Mob: +31 (6) 21 87 08 77
Terug naar Nieuws

Nieuwe vloerbedekking

Gepubliceerd op:
Nieuwe vloerbedekking

 Het moest er een keer van komen, de oude vloerbedekking begon hier en daar toch wel wat slijtage te vertonen. 15 slaapkamers, overlopen, halletjes en een gang waren aan de beurt. Totaal bijna 400m2 vloer!

 Dus de knoop doorgehakt en op pad gegaan voor nieuwe vloerbedekking. Uiteindelijk gekozen voor hetzelfde als er al lag: zeer slijtvast, comfortabel aan de voeten, geluiddempend, anti-bacterieel, brandvertragend en het ziet er ook nog goed uit!

De oude vloerbedekking leek voor de eeuwigheid verlijmd dus aan het verwijderen daarvan hebben we een flinke klus gehad. Ook van het gesleep met bedden, kasten e.d. willen we geen dagelijks werk maken... Het leggen hebben we laten doen door een professionele stoffeerder en we zijn erg blij met het resultaat.

De slaapkamers zien er prachtig uit, we kunnen er weer even tegen!

Bekijk ook

35 zonnepanelen!

35 zonnepanelen!
 In 2016 hebben we een zonneboiler geïnstalleerd. Dat scheelt ons een boel gas.Nu was het tijd voor zonnepanelen om ook de benodigde stroom zelf op te wekken. Het dak is groot genoeg, de hellinghoek bijna ideaal, de ligging t.o.v. de zon niet helemaal, maar met de 35 panelen die er nu liggen zouden we per saldo aardig op nul moeten komen. Weer een grote stap gezet in het duurzaam ondernemen...U kunt dus nu bij ons zonverwarmd douchen en op zonne-energie koffie zetten, bier koelen en broodjes bakken...

Nieuwe boxspringbedden

Nieuwe boxspringbedden
 30 nieuwe bedden voor Hondelhoeve 't Erf. We worden vaak geroemd om onze goede bedden. Daar zijn we uiteraard heel blij mee, maar dat betekent wel dat we regelmatig investeren in nieuwe bedden en matrassen om deze waardering hoog te houden..

Zonneboiler

Zonneboiler
De twee combi-ketels bij de slaapkamers en huisjes waren aan vervanging toe. Mooi moment om 'ns even Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen en te kiezen voor een zonneboiler.